Uusimmat

The Walking Deadin tuleva arcade-ammuskelu ei grafiikoilla päätä huimaa

11.11.2016 15:00 Tuukka Hämäläinen

walkingdead-arcade-001

Walking Deadin nimellä ratsastava arcade-ammuskelu sai tuoreen trailerin. Varsijousiohjaimella toimiva peli ei yllä graafisesti kotikonsoleiden tasolle.

The Walking Dead on menestynyt sarja, jonka lisenssillä kannattaa varmasti markkinoida tuotteita. Tuorein yritys tällä saralla on pelihalleihin saapuva arcade-räiskintä, joka on nimeltään yksinkertaisesti The Walking Dead.

Kotakun mukaan tammikuussa markkinoille saapuvaa arcade-ammuskelua pelataan varsijousta muistuttavalla ohjaimella. Pelistä vastaa Terminatoriin ja Aliensiin perustuvia arcade-ammuskeluja aiemmin tehtaillut Play Mechanix. Alla olevalta trailerilta näet esimakua pelistä.

The Walking Dead
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat