Toukokuun PlayStation Plus -paketti on pullollaan indierakkautta

30.04.2015 12:00 | Juho Anttila

Sonyn PlayStation Plus -palvelun kuukausittain vaihtuva ilmaispelivalikoima on esitellyt sekä vähän vanhempia ison rahan pelejä että monenlaisia indiehelmiä. Ensi kuun PlayStation Plus -valikoima nojaa vahvasti viimeksi mainittuun suuntaan, sillä tarjolle on tulossa kokonaista kuusi oivaa indiepeliä.

Paketin avaa aivan uusi tuttavuus, PlayStation 4:lle kehitetty tarinapohjainen puzzlepeli Ether One. Ether Onea voi pelata joko pelkän tarinan vuoksi tai puzzletilassa, jossa edetäkseen on ratkottava toinen toistaan hankalampia puzzleja. Taidepelilinjalla jatkaa kaikille PlayStation -alustoille julkaistu Hohokum, johon ainakin Domen oma Niklas ihastui kovin.

Toiminnallisempaa lähestymistapaa edustaa Guacamelee! Super Turbo Championship Edition, joka on turboahdettu PlayStation 4 -versio ennenkin PlayStation Plus -valikoimassa piipahtaneesta Guacameleestä. Tero puolestaan tykästyi kolme vuotta sitten The Unfinished Swaniin, josta on nyt tarjolla oma versio kaikille PlayStation-konsoleille.

Pakka täydentyy vähemmän tunnetulla Race the Sun -lentelypelillä. PlayStation Vita -pelaajille on tarjolla vielä mielenkiintoinen Murasaki Baby. Koko setti tulee ladattavaksi toukokuun 6. päivä ja tuttuun PlayStation Plus -tapaan kerran lunastetut pelit säilyvät tilillä niin pitkään kuin PlayStation Plus -tilausta vain jatketaan.

Lähde: PlayStation-blogi

Lisää aiheesta

Maaliskuun PlayStation Plus -pelit sisältävät vakoojia, kannibalismia ja skeittausta

Helmikuun PlayStation Plus -peleissä: retroilua, puzzleilua ja yksi viime vuoden pahimmista pettymyksistä

Tilastot osoittavat: PlayStation Plus on ollut mainio diili