Uusimmat

Trevor ja Simon Gabriel Belmontin jalanjäljissä – arvostelussa uusin Castlevania

19.04.2013 19:00 Jukka O. Kauppinen

Eric Hartin matkusti Castlevania-sarjan huikeisiin maisemiin selvittämään miten Trevor ja Simon pärjäävät ikiaikaisen esikuvansa perinteitä jatkaen. Ei niin kovin hyvin, valitettavasti.

Mirror of Fate on MercurySteamin yritys tehdä Castlevaniaa hieman perinteisemmällä otteella. Meno jatkuu kuitenkin edellisen pelin tapahtumista ja käyttää sen tapahtumia pohjana uudelle seikkailulle. Tällä kertaa pääosassa ovat Gabriel Belmontin sukulinjaa jatkavat Trevor ja Simon.

Mielenkiintoisista lähtökohdista huolimatta Mirror of Fate putoaa heti naamalleen. Heti ensimmäisen maininnan saa suorastaan hirvittävä ruudunpäivitys, mikä äityy niin pahaksi, että se oikeasti haittaa pelaamista. Erityisen pahaa se on ensimmäisten alueiden aikana. Näiden lisäksi vastustajiin osuminen tuntuu vähintäänkin satunnaiselta. Välillä tuntui, että vihollisten osumalaatikot olivat jossain aivan muualla kuin missä niiden piti. Ja koska painotus on taistelulla, sitä piisaa paljon: monessa alueessa pelaaja lukitaan vain huoneeseen, josta ei pääse ulos, ennen kuin jokainen sinne ilmestynyt vihollinen on nitistetty.

Lue koko arvostelu: Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate (3DS)

Lisää aiheesta

Castlevania (PS2)

Castlevania: Aria of Sorrow (GBA) 

Castlevania: Curse of Darkness (PS2)

Castlevania: Dawn of Sorrow (DS)

Castlevania: Harmony of Despair (Xbox 360)

Castlevania: Lords of Shadow (PS3, Xbox 360)

Xbox Live Arcade -pelit testissä (osa 3)

Muropaketin uusimmat