Uusimmat

Treyarch varoittaa Black Ops -perseilijöitä

11.11.2010 10:00 Miikka Lehtonen

Jos online-pelaajilta kysyttäisiin heidän mielipidettään nettipelien pahimmista vitsauksista, veikkaan, että huijarit olisivat aivan listan kärkisijoilla yhdessä kirkuvien esiteinien kanssa. Kakaroille Treyarch ei mahda mitään, mutta huijareille heillä on kova varoitus: ei kannata. Tulee turpaan.

Black Opsista on jo löytynyt jokunen bugi, joita hyödyntämällä voi kikkailla itselleen mitä ihmeellisempiä etuja. Treyarchin pojat ovat jo luvanneet, että ns. glitchit tullaan korjaamaan päivityksillä, mutta sitä odotellessa ne kannattaa jättää rauhaan. Sympatiaa ei nimittäin löydy.

”Monet näistä huijareista haluavat olla kuuluisia internet-nörttejä. En aio tehdä heistä kuuluisia mainitsemalla heitä nimeltä, eikä toimittajienkaan kannata”, David Vondehaar aloitti.

”Jos minulla olisi mahdollisuus, käyttäisin henkilökohtaisesti banhammeria kaikkiin, jotka kuvittelevat olevansa nokkelia hyödyntämällä näitä glitchejä. Hyvä teidän kannaltanne, että minulla ei ole sitä mahdollisuutta jatkuvasti, vaan meillä on rauhallisempi live-tiimi.”

Vaikka Vondehaar onkin siis ainakin toistaiseksi kahleissa, seurauksia on tulossa. ”Lupasimme tukea peliä ja niin tulemme myös tekemään. Teidän kannattaakin miettiä pari kertaa, ennen kuin hyödynnätte glitchejä. Ei koskaan tiedä, milloin joku ei tykkää moisesta ja lähettää meille videota teidän perseilystänne…”

Arvata saattaa, mitä sitten tapahtuu. Muistutuksena mainittakoon, että paatuneemmilta Modern Warfare -huijareilta saattoi lähteä jopa Xbox Live -tili alta, joten ei tosiaan taida kannattaa.

Lähde: 1Up

Lue myös

Fallout: New Vegasin luonnosgalleria

Kinect-julkaisupelit testissä: Dance Central, Kinect Adventures, Kinect Joyride, Kinect Sports ja Kinectimals

Päivän Minecraft toimisi oppituntina myös VR:lle

Ice-T diggaa Black Opsista – katso video