Uusimmat

Ubisoft heivasi Uplay-pölväilyt Assassin’s Creed IV:stä

01.11.2013 21:30 Jukka O. Kauppinen

Pelitalojen mielestä firmakohtaiset lisäpalvelut ovat toki kiva asia peleissä. Niin myös ikiomat digitaaliset pelikaupat. Näissäkin voidaan pitää silti vähän järkeä päässä. Liika kikkailu kostautuu, kuten Juha niin hyvin tietää, ja nyt myös Ubisoftin jampat.

Joku neropatti kun oli päättänyt, että on ihan helvetin hyvä idea piilottaa osa Assassin’s Creed IV:n sisällöstä Uplay-avaimen taakse. No, online-passit ovat toki tuttu, joskin silti vähemmän kiva juttu. AC4:ssä avainta kuitenkin tarvittiin sekä online-moninpelin että osittain yksinpelisisällönkin avaamiseen, mikä ei ollut kauhean kiva juttu. Ei siinäkään mielessä, että avainta tarvittiin jopa Domen arvostelukappaleessa samojen juttujen avaamiseen – eikä koko avainta toimitettu arvostelukappaleen mukana. Tulihan se myöhemmin kun mokomaa osattiin kysellä, mutta fail silti.

Uplay-avaimen aiheuttama itku onkin ollut suurta ja äänekästä, niin äänekästä että se kantautui norsunluutorneihinkin, josta yhtiön viestintäjohtaja Gary Steinman vastasi hyvillä uutisilla: koko Uplay-vaatimus on poistettu ja Uplay Passport –lisukkeiden hinta on pudotettu nollaan. Sen ansiosta pelin aiemmin lukitut sisällöt, moninpelin, bonussisällöt ja tableteilla/älypuhelimilla toimivan lisäsovellutuksen saa nyt käyttöönsä ilman koodien syöttelyä tai niiden ostamista nettikaupasta.

Lähde: Ubisoft, Assassin’s Creed fans, we heard you loud and clear.

Lisää aiheesta

Assassin’s Creed IV: Black Flag (PC, PS3, PS4, WiiU, Xbox 360, Xbox One) 

Assassin’s Creed IV Black Flag –haastattelu – Karibiaa tutkimassa (1+2) 

Assassin’s Creed IV: Black Flag – merellistä seikkailuhaastattelua itse meripirun kanssa

Assassin’s Creed IV: Black Flag – merirosvojen aikakausi on harmaata vyöhykettä, kertoo historioitsija