Uusi Batman, uudet ääninäyttelijät

21.05.2013 13:00 | Juho Anttila

Rocksteadyn Batman: Arkham Asylum ja Batman: Arkham City ovat ehkä kaikkien aikojen parhaita supersankaripelejä. Sarja saa jatkoa lokakuussa, mutta tällä kertaa kehityksestä vastaa uusi tiimi. Tämä ei ole ainoa asia, joka on pistetty uuden Batmanin kohdalla vaihtoon.

Jo aiemmin on ollut tiedossa se, ettei legendaarinen Mark Hamill tule enää palaamaan Jokerin rooliin. Miehen korvaa Troy Baker, jota on viimeksi kuultu loistavan BioShock Infiniten päähenkilön, Booker DeWittin roolissa. Bakerin muita tunnettuja äänirooleja ovat muun muassa Kai Leng Mass Effect 3:sta ja Snow Final Fantasy 13:sta.

Myös Batmanin esittäjä on pistetty uusiksi, sillä nuoren lepakkomiehen rooliin tahdotaan battiksen osuudet aiemmissa peleissä vetänyttä Kevin Conroyta nuorekkaampi ääni. Viitta ja huppu puetaan erityisesti Ezio Auditoren roolista tutun Craig Smithin ylle. Smith on esittänyt pelipuolella myös Kapteeni Amerikkaa ja Sonicia.

Kevin Conroyta ei olla kuitenkaan siivottu kokonaan pois kuvasta, vaan miehellä on yhä rooli uudessakin Batmanissa. Ilmeisesti Conroy tulee yhä esittämään varttuneempaa Batmania, mistä voikin päätellä, että pelin tarinassa tullaan näkemään ainakin jonkinlaisia muisteluita tai takaumia.

Pelistä on juuri julkaistu myös komea traileri, joten arvuutteluun siitä, voiko uusi tiimi nousta vanhan tasolle voi hakea lisämotivaatiota vaikka sitä katselemalla.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Batman antaa kylmää kyytiä Originsissa – uudet kuvat

Uusi Batman? Jeee! Uusi kehittäjä? Buuu?