Uutispotpuri: Not A Hero, Space Engineers, Q.U.B.E, Blade & Soul, The Evil Within

21.05.2015 23:00 | Jukka O. Kauppinen

Päivän uutislyhäröinneissä tällä kertaa aiheina:

  • Not A Hero
  • Space Engineers
  • Q.U.B.E: Director’s Cut
  • Blade & Soul
  • The Evil Within

Not A Hero tuli muuten ulos jo viikko sitten mutta hei, vaikuttaa silti päheän kivalta! OlliOllinkin tehnyt Roll7-studio ja Devolver Digital näet tykittävät tällä kertaa uudella pikselimäisellä räiskinnällä. Palkkamurhaajia ja aikamatkustajapupuja, huu!

Lisätietoja: http://www.notahe.ro/

 

Space Engineers –pelin rukkaajille vänkiä tietoja: Keen Software näet avaa pelin lähdekoodit kaiken maailman säätäjien tunkattavaksi. Lisäksi studio budjetoi 100 000 taalaa modaajille, jotka haluavat tehdä peliin Total Conversion –tyyppisiä pelimuunnoksia.

Lisätietoja: https://github.com/KeenSoftwareHouse/SpaceEngineers

Lisätietoja: http://www.spaceengineersgame.com/

 

Fysiikkapuzzleilu on ihan oma peligenrensä ja jos siitä tykkäät, niin Q.U.B.E: Director’s Cutilla on tarjolla juuri sitä. Grip Gamesin tekemä ja PS3/PS4/WiiU/Xbox One –alustoille julkaistu tuore versio on täynnä ”tajunnanräjäyttäviä ja fysiikkaa väänteleviä haasteita.” Mikä jottei!

Lisätietoja: http://www.grip-games.com/

 

Morppitehdas NCSoft julkaisee aiemmin ”kymmeniä miljoonia ihmisiä peluuttaneen” Blade & Soul –morpin myös lännessä. Aasialaiseen mytologiaan pohjautuva nettikamppailuseikkailu on täynnä kamppailulajeja ja seikkailua. Ja tietenkin kostotarinaa.

Lisätietoja: http://www.bladeandsoul.com/en/

 

The Evil Within –seikkailu sai muuten juuri kolmannen lisärinsä. The Executioner tuo peliin naamaperspektiivin taisteluja The Keeper –hahmon näkökulmasta. Kunnon taisteluja ja vähän vielä tutkiskelujakin.

Lisätietoja: http://theevilwithin.com/age

Muropaketin uusimmat