Uwe Boll räjäyttää pankin: zombienatseja ja natseja

09.09.2010 18:00 | Tero Lehtiniemi

Hupaisan surkeista videopeleihin perustuvista elokuvistaan kuuluisa saksalaistohtori ei lopeta yllättämistä. Hepulla on tällä hetkellä työn alla kaksi elokuvaa, ja herra on selkeän vakuuttunut siitä että kaikki tykkäävät natseista. Siksipä herran elokuvista toista tähdittävät zombienatsit, toista natsit. Sanoinko jo ”natsi”?

Elokuvista ensimmäinen, zombienatsien ympärillä pyörivä Bloodrayne: the Third Reich kuulostaa perinteiseltä Boll-rainalta. Pieni budjetti, pelitausta ja köykäistä toimintaa. Bollin visio Bloodrayne-pelistä ei kuitenkaan pääty tähän, sillä miehellä on suunnitelmissaan oikein trilogia.

Paljon mielenkiintoisempi on sen sijaan Bollin toinen elokuva ”Auschwitz”. Aatun ja kumppanien kuuluisan kesäleirin aktiviteetteja kuvaavan elokuvan traileri esittelee natsiksi pukeutuneen Bollin, joka nojaa krematorion seinään. Sisältä kuuluvat kuolevien naisten, lasten ja ja vanhusten huudot siivittävät katsojan tunnelmaan.

”Never Forget”, mitäpä siitä muuta tähän voisikaan kommentoida.

Teaser Trailer: Uwe Boll’s Auschwitz

Lue myös

Yle Areena tänään PlayStation 3:lle

Jenkkiyliopisto tarjoaa zombietutkimus-kursseja

Hiplasimme Gt5:ttä ja SOCOM 4:ää

Keskustelu

Posta, Rampage jaTunnel Rats olivat Sen verran hyviä mestariteoksia että kyllä tämäkin pitää katsoa.

Tuo Auschwitch leffa näytti ihan mielenkiintoiselta. Tunelma tuossa trailerissa oli hyvä, etenkin se ääni siellä taustalla. Sen verran ahdistava oli että kyllä kai se elokuvissa on käytävä katsomassa.

Postal on paskaa verrattuna Rampage leffaan. Saanut jopa positiivista palautetta.

Samankaltaisuudet johtuvat lähinnä siitä että Bollilla on tapana kuvata kaksi elokuvaa samaan aikaan käyttäen samoja lavasteita, asusteita ja näyttelijöitä. Säästää kustannuksissa, nääs.

Postal tosiaankin oli jopa ihan hyvä leffa katsottavaksi kavereiden kanssa pienessä sievässä ja Rampage oli ihan katseltava raina. Miehen muut leffat eivät sitten olekaan olleet..

Ja sääennuste seuraavalle puolelle vuodelle:

Iso ruskea kasa kakkosta on tällä hetkellä matkalla kohti tuuletinta saksanmaalla, odotettavissa ruskeita kuuroja seuraavan puolen vuoden ajan.

Jes, iänikuiset zombinatsit + halpabudjetti = win.

Tai sitten ei.

Kannattaa Uwen leffoista ainakin Postal katsella. Hieno mies.

Kyllä! Enpä sitten teistä tiedä, mutta kyllä mulle aina Bollin leffat kelpaavat.

Kuvassa herra ohjaaja lähettää terveisiä pelifaneille.

En oo ikinä ymmärtäny mikä tän tyyppisissä leffoissa kiinnostaa. Saw leffat tuosta tuli ensimmäisenä mieleen.

@1 Kyllähän siinä trailerissa krematorio eli ”grilli” oli (ihan lopussa)… Siitä en tiiä oliko kyseessä sama ”tila” kuin alussa.

Muropaketin uusimmat