Vaihda vanhat pelisi toisiin vanhoihin peleihin – pelienvaihtotori Tampereella torstaina

25.04.2016 15:27 | Jukka O. Kauppinen

Tampereen yliopiston Akateemiset pelaajat ry järjestää ensi torstaina taas pelienvaihtotorin, jossa pääset kätevästi eroon vanhoista ja mälsistä peleistäsi – ja voit korvata ne uusilla mälsillä peleillä.

Järjestäjien mukaan:

Kaipaatko uutta pelattavaa? Lojuuko nurkissasi läpipelattuja tietokonepelejä tai pölyttymään jääneitä lautapelejä? Akateemiset pelaajat ry järjestää jälleen pelienvaihtotorin! Tuo vanhat pelisi vaihtotorille ja vie mukanasi jotain uutta! Vaihtaminen on yksinkertaista: jokaista tuotua peliä vastaan saat valita pöydästä yhden pelin itsellesi. Tietokonepeli, konsolipeli, lautapeli, pöytäroolipeli, korttipeli, seurapeli; peli kuin peli – jos sen omistajuuden voi fyysisesti siirtää, niin tuo se! Piraattikopioita, toimimattomia tai erityisen huonossa kunnossa olevia pelejä emme kuitenkaan ota vastaan.

Voit myös jättää pelisi pöytään lahjoituksena. Kaikki tuodut pelit jäävät pöytään muiden kävijöiden vaihdettaviksi, ja tapahtumasta ylijääneet pelit arkistoidaan osaksi Akateemiset pelaajat ry:n pelikirjastoa. Lahjoittajien lista on näkyvissä Akateemisten pelaajien verkkosivulla, https://akateemisetpelaajat.com/hall-of-fame/

Pelienvaihtotori järjestetään Tampereen yliopiston (Kalevantie 4) Pinni B -rakennuksen aulassa torstaina 28.4. klo 10 ja 18 välillä.

Lisätietoja: Pelienvaihtotori

Lisää aiheesta

Uudet ja vanhat pelit kiersivät pelienvaihtotorilla

Muropaketin uusimmat