UUSIMMAT

Verihipassa otetaan selviytyjistä mittaa

30.04.2010 14:45 | Kalle Lahtinen

Massiivimoninpeli Fallen Earth laajenee kattavalla 1.4 -päivityksellä. Korjauksien ja parannuksien lisäksi laajennus lisää peliin odotetut blood sports -ottelut. Pelaaja vastaan pelaaja -otteluissa osallistutaan niin tiimikahakoihin, lipunryöstöihin kuin eloonjäämiskamppailuihin. Hakkaa päälle -moodissa puolestaan vyörytetään vastustajan linjat.

Menestyksekkäistä otteluista tienataan pisteitä, joilla puolestaan ostetaan entistä parempia varusteita pelihahmon käyttöön.

PvP-sisällön lisäksi päivitys lisää peliin uuden Deadfall-alueen ja nostaa hahmotason asteelle 50. Seikkailijat saavat käyttöönsä uusia mutanttiratsuja ja tutkittavaa riittää yli 130 uuden tehtävän verran.

Koska laajennus on kokonaisuudessaan sen verran kattava, julkaistaan peli uutena kokoelmapakettina, joka sisältää sekä emopelin että Blood Sports -laajennuksen. Rekisteröityneet pelaajat pääsevät puolestaan lataamaan päivityksen toukokuun 7. päivä.

Lisätietoja: Fallen Earth.

Lue myös

Arvostelu: Tales of Symphonia: Dawn of the New World (Wii)

Bungie loikkasi Activisionin leiriin – kymmeneksi vuodeksi

Infinity Wardin kaaos jatkuu – sulkeeko Activision koko studion?

Katso ja kauhistu: Dead Space 2

Keskustelu

varsin mainio on ainakin alkupuolella, korkean levelin toiminnoista ei vielä uskalla sanoa mitään, kun viikon pelailun jälkeen on vielä melko mopo leveleillä :)
Craftaus on kattavaa ja muutenkin pelissä on monia mainioita ajatuksia.
Kannattaa kokeilla, taisi peli vielä olla alennuksessa puoleen hintaan. Eli siis saa viikon trialin + 4 viikkoa peliaikaa hintaan 19.95 taalaa.

Testailin tätä aikoinaan. Ihan ”ok”. mHieman raakile oli tosin, buginen jne.
FPS tyyli oli ihan piristävää. Voisi taas kokeilla, ehkä.

Muropaketin uusimmat