Uusimmat

Viikonloppuna pelataan rahaa ja apua sairaille lapsille

01.11.2013 15:30 Miikka Lehtonen

Jos viikonlopusta on esimerkiksi syysflunssan tai jonkun muun ikävyyden johdosta tulossa kotiviikonloppu, ei huolta. Viihdettä on nimittäin tarjolla. Marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna kerätään rahaa sairaille lapsille pelaamalla videopelejä!

Vuotuinen Extra Life -tapahtuma on kerännyt kierroksia jo jokusen viikon ajan pienempien tapahtumien merkeissä, mutta tänä viikonloppuna on se päätapahtuma. Useat pelaajat ympäri maailman pelaavat pelejä 24 tuntia putkeen ja pyytävät katsojia lahjoittamaan rahaa hyväntekeväisyyteen.

Itse tulen seuraamaan Giant Bomb -väen edesottamuksia. Brad Shoemaker potkaisee tapahtuman liikkeelle kello 19:00 lauantaina, jolloin hän aloittaa 25 tunnin sessionsa — Amerikassa kellot vaihtuvat viikonloppuna kesäajasta talviaikaan — ja pelaa ainakin DOTA 2:ta ja Geometry Warsia.

Kun Brad tuupertuu lattialle sunnuntaina, Drew Scanlon, Alexis Gallisa, Vinny Caravella ja Jeff Gerstmann potkaisevat päätoimistossa käyntiin oman urakkansa, jossa nähdään ainakin Haloa sekä pelejä Jeffin TurboGFX- ja Sega CD -kokoelmista. Giant Bombin kumpaakin streamia voi katsella suoraan saitin pääsivun kautta, josta löytyvät aikanaan myös linkit lahjoituksia varten.

Tämä ei toki ole taatusti se ainoa Extra Life -tapahtuma, joten autelkaas miehiä (ja naisia) mäessä heittelemällä kommentteihin tärppejä ja tipsejä siitä, mitä kaikkea viikonloppuna voikaan katsella ja missä osoitteissa!

Lisätietoja: Giant Bomb

Lisätietoja: Extra Life

Muropaketin uusimmat