Vuosikymmenen pelottavin peli saa jatkoa

23.02.2012 11:00 | Tero Lehtiniemi

Vuoden 2010 syksyllä julkaistua Amnesia: Dark Descentiä voi hyvällä omalla tunnolla pitää vuosikymmenen pelottavimpana pelinä, kauhuelementit kun tuntuvat olevan peleissä tätä nykyä melko harvinainen ilmiö. Onneksi joihinkin voi luottaa. Dark Descentin tehnyt Frictiocal Games on ilmoittanut että Amnesian tarina jatkuu.

Amnesia: A Machine for Pigs tullaan julkaisemaan jo tänä vuonna, joskaan tiukkaa päivämäärää ei olla vielä asetettu. Peli tulee sijoittumaan samaan maailmaan kuin ensimmäinen osa, mutta sen keskipisteenä ovat täysin uudet hahmot. Pelin päähenkilönä tulee olemaan ”rikas teollisuuspohatta” (suomeksi: likainen kapitalisti) Oswald Mandus, joka palaa kotiin katastrofiksi muuttuneelta Meksikoon suuntautuneelta tutkimusmatkalta. Mandus vaipuu kuumeelliseen koomaan, jonka aikana hän näkee unia mystisestä koneesta. Kun herra viimein kuukausien kooman jälkeen herää, on kone käynnissä ja maailma on kovin, kovin erilainen.

Lisätietoja pelistä kunhan sellaisia ilmaantuu, niitä odotellessa on hyvä tutustua vaikkapa Frictionalin taannoin julkaistuun taidepeli/pelitaide Dear Estheriin, josta arvostelu luvassa tässä joskus.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Mitä Frictional Games juonii? Saatko selville?

Amnesia: Dark Descent (PC)

Lue myös

Good Old Games tarjoilee AD&D klassikoita ja ilmaisia kylkiäisiä

Vahingossa julkaistu Mass Effect 3 -lisäosa paljasti yllättävän lisähahmon

Super Pokémon Rumble (3DS)

Mitä SINÄ haluaisit morpiltasi?

 

Muropaketin uusimmat