UUSIMMAT

Wing Commanderin isä julkisti uuden pelinsä

11.10.2012 13:00 | Miikka Lehtonen

Uutisoimme jokunen viikko sitten, että muun muassa Wing Commanderin isänä tunnettu Chris Roberts kehitti vuosien hiljaiselon jälkeen uutta peliä. No, nyt hiljaiselo on todellakin päättynyt ja salaisuuksien verho raottuu. Sen takaa paljastuu, kuinkas muuten, kiinnostavan oloinen avaruuspeli.

Chris Roberts kehitti aikanaan monta hienoa peliä. Wing Commanderit olivat — ja ovat — minun suosikkini hänen tuotantonsa joukosta, mutta löytyypä paljon myös niitä, jotka vannovat Privateerin tai Freelancerin nimeen. Ja erityisesti he taitavat innostua kuullessaan, että Roberts Space Industriesin tuleva peli, Star Citizen, on samasta puusta veistetty.

Komean näköinen traileri pyörimään:

Roberts kerää pelinsä kehitystä varten rahaa oman pledge-systeeminsä avulla, joten moisesta kiinnostuneet voivat suunnata vaikka saman tien Roberts Space Industriesin sivuille lunastamaan oman kopionsa pelistä.

Jos et vielä vakuuttunut, niin miten olisi Robertsin äskettäin Teksasin GDC-konferenssissa pitämä tunnin esitelmä Star Citizenistä? Tässäpä se! Kannattaa vilkaista ainakin ensimmäiset viisi minuuttia, jotka ovat pelimoottorissa rendattua ja aitoja peliasseteja käyttävää esittelyä siitä, miltä peli tulee näyttämään.

Lisätietoja ja muuta mukavaa alla.

Lähde: Roberts Space Industries

Lue myös

Haluaisitko pelata Call of Dutyä satasen lelupyssyllä?

K18: arvostelussa Dishonored – hiiviskelyseikkailujen merkkipaalu

Muropaketin mega-artikkeli: Meegon tarina

Vieraissa: peli- ja laiteuutuuksia Playground 2012 -tapahtumassa

Keskustelu

Erittäin lupaava. Onnistusinkin jo lahjoittamaan mummon markat projektille.

pelin nimi on kyllä vain Star Citizen. Tuo Squadron 42 on vain yksinpelin tarinamoodin nimi.

Muropaketin uusimmat