Xbox? More like Sexbox!

03.02.2010 10:05 | Miikka Lehtonen

Voi näitä Internetin ihmeitä. Meille jokaiselle on itsestäänselvää, että Internet ja erityisesti Xbox Live ovat täynnä kaikenlaisia vesipäitä ja ihmiskunnan hylkiöitä. Silti tämä tulee joka päivä monille yllätyksenä. Kun nämä jotkut ovat töissä TV-asemalla, seuraa riemua.

Tarinamme tapahtuu luonnollisesti Yhdysvalloissa, vielä tarkemmin sanottuna tyhmien mielipiteiden kaatopaikalla, FOX-kaapelikanavalla. Tai oikeammin sen paikallisessa yhteistyökumppanissa. Kanavan uutistoimittajat olivat päässeet kovan uutisvinkin jäljille kuultuaan jostain ihmeen ”Xbox Livestä”, jossa lapset voivat pelata aikuisten kanssa väkivaltaisia pelejä. Hui kauhea, raiskaukset ovat tällä vauhdilla vain ajan kysymys.

Katso itse ja järkyty, mutta varo: sinunkin Xboxisi voi olla todellinen Sexbox!

 

Vakavasti puhuen tämän kaltaiseen paniikin lietsontaan ei ole mitään aihetta. Jos vanhemmat puhuisivat lastensa kanssa näiden puuhista ja heitä askarruttavista kysymyksistä, sekä pitäisivät huolen siitä, että 13-vuotiaat pojat eivät pelaa 18+-pelejä, jo alunperin liioitellusta ongelmasta katoaisi suurin osa. Mutta sehän vaatisi vaivaa. Ei kiitos, Xbox kasvattakoon lapsemme.

Lisää aiheesta

Mass Effect ja integriteetin turmio

Fox kauhistelee GTA IV -pelin väkivaltamainoksia

Fox haastoi EA:n Mass Effect -väittelyyn suorassa lähetyksessä

Wired listaa shokkipelejä moraalinvartijoille

Dr. Phil iskee kyntensä Manhunt 2:een – murhashow lavalla

Lue myös

Arvostelu: Darksiders (PS3, Xbox 360)

Haluatko huutaa vihollisesi hautaan? Tämä on peli sinulle!

Muropaketin uusimmat