PlayerUnkown’s Battlegrounds menestys myös Xboxilla – Jo kolme miljoonaa myytyä peliä

12.01.2018 14:25 | Muropaketin toimitus

Verkkoräiskintä PlayerUnknown’s Battlegrounds on osoittaunut hittipeliksi myös Xbox Onella.

Viime vuonna Early Access -ilmiöksi nousseen ja sittemmin virallisestikin julkaistun PlayerUnknown’s Battlegroundsin menestyksestä on uutisoitu viime aikoina tiuhaan: PUBG oli esimerkiksi yksi Steamin tuottoisimmista peleistä vuonna 2017, ja peli on jo saavuttanut jopa yli kolme miljoonaa samanaikaista pelaajaa.

Tähän mennessä on kuitenkin puhuttu lähinnä pelin PC-versiosta. Tasan kuukausi sitten PUBG ilmestyi myös Xbox Onelle kehitysvaiheessa olevana Game Preview -versiona, ja Eurogamer tietää kertoa, että peli on menestynyt hienosti myös konsoliversiona.

PlayerUnknown’s Battlegroundsia on myyty ensimmäisen kuukauden aikana Xbox Onella peräti kolme miljoonaa kappaletta. Kyseessä on tavattoman vahva avaus, etenkin kun kyseessä ei ole edes valmis pelijulkaisu.

Viime viikolla kerroimme, että pelin kaavaillaan ilmestyvän hamaassa tulevaisuudessa myös PlayStation 4:lle. Tätä kuitenkin hidastaa se, ettei Sonyn konsolilla sallita kehitysvaiheessa olevia Early Access -pelejä.

Aiemmin tällä viikolla PUBG sai myös Xbox Onella uuden päivityksen, jonka myötä peliin lisättiin konsoliversiosta puuttunut ensimmäisen persoonan moodi.