PlayStation Experience -tapahtuma lähestyy – Ainakin tällaista on luvassa

30.11.2017 15:30 | Muropaketin toimitus

PlayStation Experience järjestetään jälleen ensi viikolla. Sony lupailee pleikkarin pelitapahtumaan ”erikoisjulkistuksia”.

PlayStation Experience -pelitapahtuma järjestetään ensi viikolla, 8.-10. joulukuuta, ja luvassa on jälleen runsaasti uutta tietoa odotetuimmista PlayStation-peleistä. Nyt pelijätti on paljastanut ensimmäisiä paloja ohjelmistosta PlayStation Blogissa.

Kalifornian Anaheimissa järjestettävän PSX:n ohjelmassa esitellään ainakin Media Moleculen kunnianhimoista sandbox-peli Dreamia, sekä Sucker Punch Productionsin äskettäin julkistettua historiallista toimintapeliä Ghost of Tsushimaa. Lisäksi ohjelmassa ovat esimerkiksi Uncharted-pelien kymmenvuotista historiaa ruotiva paneeli, sekä The Last of Us Part II:n tekijöiden ja näyttelijöiden haastattelutilaisuus. Pelimedia IGN valitsee myös kymmenen parasta pleikkaripeliä.

PlayStation Blogissa tapahtuman luvataan tarjoavan paitsi uutta tietoa konsolin avainpeleistä, myös ”erikoisjulkistuksia”. Voi siis olla, että tapahtumassa paljastetaan jotakin aivan uutta, ja uusia trailereita on varmasti ainakin luvassa.

PSX käynnistyy ensi viikon perjantaina 8. joulukuuta kello 10.00 paikallista aikaa, eli Suomen aikaan iltakahdeksalta. Tapahtumaa voi seurata paitsi PlayStationin verkkosivuilla, myös Twitchissä, YouTubessa ja Facebookissa. Tarkemman aikataulun näet PlayStation Blogista.

Muropaketin uusimmat