Uusimmat

PlayStation Storen viikon uutuudet: perjantaina luvassa kolme todella isoa peliä ja päälle saadaan vielä liuta indiepelejä

23.10.2019 13:00 Muropaketin toimitus

Yksinoikeuspeli MediEvil ja Call of Duty: Modern Warfare ovat viikon suurimpia julkaisuja PlayStation Storessa.

PlayStation Blog on jälleen listannut viikon uudet julkaisut PlayStation 4:llä. Luvassa onkin sikäli erikoinen viikko, että pienten indiepelien ohella on luvassa kolme merkittävämpää julkaisua, ja ne tulevat kaikki saataville samana päivänä.

Kaikki alla olevat pelit ilmestyvät siis perjantaina, 25. toukokuuta. Tässä lyhyt esittelyt viikon suurimmista julkaisuista.

Call of Duty: Modern Warfare

Vuoden uusi Call of Duty -sarjan pääpeli rantautuu kaikille alustoille perjantaina, ja luvassa on jälleen monipuolinen paketti räiskintäpelien ystäville. Viime vuodesta poiketen Modern Warfare sisältää myös tarinallisen yksinpelikampanjan, ja sen lisäksi tarjolla on tietenkin tuhdisti verkkopelattavaa useissa eri pelimuodoissa.

Alta näet Call of Duty: Modern Warfaren tarinallisen trailerin.

The Outer Worlds

Toinenkin vuoden suurimpiin julkaisuihin lukeutuva peli saapuu samana päivänä. Fallout: New Vegasista tunnetun Obsidian Entertainmentin scifi-roolipeli The Outer Worlds näkee nimittäin sekin päivänvalon juuri perjantaina, ja ensimmäisten arvioiden perusteella luvassa onkin todella laaja ja immersiivinen roolipelikokemus.

Alta näet The Outer Worldsin trailerin.

MediEvil

Lisäksi luvassa on PlayStation 4:n suurin yksinoikeusjulkaisu tässä kuussa, kulttipeli MediEvilin odotettu remake-versio. Kokonaan uudelleen rakennettu, uusilla ominaisuuksilla varustettu MediEvil tarjoaa humoristisen goottiseikkailun epäkuolleen sankarin saappaissa, ja pelistä on tarjolla myös lyhyt demo-versio epäilevien pelaajien kokeiltavaksi.

Alta näet MediEvilin trailerin.

Nämä eivät toki ole viikon ainoat julkaisut PlayStation Storessa, ja kaikki muut näet PlayStation Blogin artikkelista. Pleikkarin digitaalisessa pelikaupassa on myös menossa parhaillaan Halloween-alennusmyynti, josta kerroimme viime viikolla.

Muropaketin uusimmat