UUSIMMAT

Bloomberg: Nintendo Switchistä julkaistaan tänä vuonna tehokkampi versio, jossa on 4K-näyttö

04.03.2021 13:40 | Muropaketin toimitus

Bloombergin raportti vahvistaa aiempia huhuja uudesta Switch-mallista, ja nyt tarjolla tarkempiakin tietoja.

Nintendon on huhuttu kehittävän uutta Switch-konsolia pitkään, mutta mitään virallista ei japanilaisyhtiö ole vieläkään konsolista kertonut. Nyt Bloomberg on julkaissut asiasta uuden raportin (maksumuurin takana), jonka pääkohdista uutisoi Kotaku.

Uudet tiedot kertovat tehokkaammasta Switch-mallista, jossa on myös parempi näyttö. Uudessa mallissa kerrotaan olevan seitsemän tuuman Samsungin OLED-näyttö, joka tukee 4K-tarkkuutta. Switchin perusversiossa näyttö on vain 6,2 tuumaa ja ilman 4K:ta, joten kyse on sekä hieman isommasta että selvästi paremmasta näytöstä.

Bloombergin mukaan uusi malli olisi tulossa markkinoille vielä joulusesongiksi 2021, joten Nintendon voisi kuvitella julkistavan sen melko pian.

Vaikka kyse on luotettavasta uutislähteestä, kannattaa kaikkiin näihin väitteisiin suhtautua vielä huhuina. Jäämmekin kiinnostuksella odottelemaan Nintendon virallista julkistusta.

Vuonna 2017 ilmestyneestä Nintendo Switchistä on tullut yksi Nintendon menestyneimmistä pelialustoista, ja Switchejä on myyty maailmanlaajuisesti jo lähes 80 miljoonaa kappaletta. Sitä paremmin on myynyt Nintendon kotikonsoleista ainoastaan hittikonsoli Wii, jota myytiin kaikkiaan yli 101 miljoonaa kappaletta.

Muropaketin uusimmat