UUSIMMAT

”Ratsastussimulaattori 2019” – GameStopin työntekijät haukkuvat näkemäänsä Red Dead Redemption 2 -demoa

03.09.2018 07:00 | Muropaketin toimitus | 2

GameStopin työntekijät ovat päässeet näkemään demoesittelyn odotetusta Red Dead Redemption 2:sta. Kaikilla ei todellakaan ole näkemästään hyvää sanottavaa.

Rockstar Gamesin odotettua Red Dead Redemption 2 -länkkäripeliä on esitelty äskettäin GME Conference -tapahtumassa Yhdysvalloissa, ja muun muassa GameStop-ketjun kauppiaita ja työntekijöitä on päässyt näkemään demon pelistä. Eurogamer raportoi, että useat heistä ovat yllättäen kritisoineet rankasti näkemäänsä sosiaalisessa mediassa.

”Kaunis peli, mutta lähinnä se näytti ratsastussimulaattorilta. Vaikea pysyä hereillä”, tylytti muuan paikalla ollut Redditissä.

”Näimme räiskintää pankkiryöstön jälkeen, mutta sitä ennen näimme 15 minuuttia vaeltelua metsässä kitaranäppäilyn tahtiin”, toteaa toinen.

Muutkin paikalla olleet ovat kutsuneet näkemäänsä demoa ratsastussimulaattoriksi ja mainitsevat ongelmat pysyä hereillä. Jopa osa niistä, jotka yhä odottavat peliä innolla ja uskovat sen olevan hyvä, ovat todenneet esitellyn demon näyttäneen ”kuivalta”.

Lopullinen totuus Rockstarin seuraavasta hengentuotteesta selviää 26. lokakuuta, kun Red Dead Redemption 2 ilmestyy PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Alta näet pelin trailerin.

Keskustelu

Hieno uutinen. Sellainen tietynlainen tunnelmallinen hidastempoisuus mitä Gamestopin ADHD-jonnet todennäköisesti kutsuisivat tylsyydeksi on mielestäni omiaan tällaiselle länkkäripelille.

Onko nämä kommenttien antajat pelanneet ollenkaan pelin edeltäjää? Samalla laillahan siinäkin pitää ratsastaa ikuisuus paikasta toiseen ellei käytä fast travelia.

Muropaketin uusimmat