Uusimmat

Skeittipeli Session sai Kickstarterissa budjetin kasaan – Nyt pelaajat äänestävät ominaisuuksista

30.11.2017 09:54 Muropaketin toimitus

Skeittipeli Session on saanut minimibudjettinsa kokoon Kickstarterissa. Nyt rahoittajat voivat äänestää peliin lisättävistä uusista ominaisuuksista.

Skate-pelien henkinen perillinen Session sai pelattavan demon marraskuun alussa, ja nyt myös pelin Kickstarter-keräys on jo hyvässä vauhdissa. PC Gamer kertookin, että peli on jo saanut kokoon minimirahoituksensa, ja nyt keräyksessä on siirrytty stretch goaleihin, eli jatkokeräyksen virstanpylväisiin.

Toisin kuin monissa muissa joukkorahoitetuissa peleissä, annetaan Sessionin kohdalla rahoittajien vaikuttaa suoraan siihen, millaista sisältöä peliin jatkossa kehitetään. Projektin Kickstarter-sivulla on nyt käynnissä ensimmäinen äänestys, jossa rahoittajat voivat äänestää seuraavaksi kehitettävistä ominaisuuksista. 2. joulukuuta asti jatkuvassa äänestyksessä vaihtoehtoina ovat esimerkiksi hahmonmuokkaustyökalu sekä hubialue.

Alta näet Sessionin esittelyvideon, ja Kickstarterissa voit muun muassa ladata pelin demon kokeiltavaksesi. Joukkorahoituskampanja jatkuu vielä 21 päivää.

 

Muropaketin uusimmat