UUSIMMAT

Steamin kevätsiivous kutsuu läpäisemään pelikirjaston pohjalle unohtuneita pelejä – Tehtävien suorittajille tarjolla palkintoja

26.05.2019 08:35 | Muropaketin toimitus

Steamin kevätsiivous-tapahtumassa tarkoituksena on innostaa pelaajia kokeilemaan Steam-kirjastoon kerääntyneitä mutta vähälle peluulle jääneitä pelejä. Vaikka tapahtuma on ehtinyt olla käynnissä jo jonkin aikaa, ehtii mukaan vielä hyvin. 

Tapahtuman ajan Steam tarjoaa pelaajille erilaisia tehtäviä. Esimerkiksi ”Linkous”-saavutuksessa Steam ehdottaa pelaajalle kokoelmasta satunnaista peliä, jota pelaamalla voi kerätä palkintoja ja päivittää Steamin kevätsiivous-merkkiä. Viidellä palkinnolla pääset avaamaan ainutkertaisen profiilimerkin.

Pelaajat palkitaan muun muassa myös oman Steam-kokoelman ensimmäisen pelin pelaamisesta tai sellaisen pelin kokeilusta, joka on ostettu viimeisen kuuden kuukauden aikana.

Kevätsiivouksen aikana voi myös testata ilmaiseksi Dead by Daylightiä, Endless Space 2:ta, Assetto Corsaa, Grim Dawnia, Don’t Starve Togetheriä, Left 4 Deadia ja Black Desert Online: Remasteredia. Kampanja on käynnissä toukokuun 28. päivään eli ensi tiistaihin saakka.