UUSIMMAT

Suomalainen Counter-Strike Global Offensive -joukkue ENCE selvitti tiensä arvostetun Katowice Majorin välieriin

01.03.2019 09:57 | Muropaketin toimitus

Suomalainen ENCE on jatkanut yllättämistä ja loistavaa peluuta Counter-Strike Global Offensiven arvostetussa IEM Katowice Major -turnauksessa selvittämällä tiensä parhaan neljän joukkueen kastiin. 

ENCE kaatoi viime yönä ennakkoon yhtenä turnauksen kovimmista joukkueista pidetyn Team Liquidin hyvin jännittävässä ottelusarjassa. Jo ensimmäisen pelattu Mirage oli hyvin tasainen, mutta ENCE onnistui lopulta voittamaan yhdysvaltalaisjoukkueen erin 16-11.

Todellinen jännitysnäytelmä oli vasta edessä. Toisena pelatussa Infernossa ENCE joutui jo puolivälissä selkä seinää vasten, kun Team Liquid johti karttaa erin 15-8, ja oli näin yhden erän päässä karttavoitosta. Uskomattoman tiukan kamppailun jälkeen ENCE onnistui kuitenkin suomalaisyleisön suureksi iloksi kääntämään tilanteen edukseen ja voittamaan näin myös toisen kartan, tiputtaen Team Liquidin jatkosta suoraan kartoin 2-0. Parhaat palat ottelusta voi katsoa tekstin alla näkyviltä videoilta.

Seuraavan kerran ENCEä päästään kannustamaan huomenna kun ENCE kohtaa NaVin kello 17:00 alkavassa välierässä. Mikäli ENCE voittaa NaVin, pääsee tämä taistelemaan koko turnauksen mestaruudesta. Ja vaikka häviö koittaisi, on ENCE varmistanut itselleen jo nyt vähintään 70 000 dollarin palkintopotin.