Suomalainen Team Gigantti voitti Overwatchin Euroopan-mestaruuden

12.01.2019 12:36 | Muropaketin toimitus

Suomalainen Team Gigantti voitti viime yönä Overwatch Contendersin kolmannen kauden Euroopan divisioonan, eli käytännössä Overwatchin Euroopan-mestaruuden.

Finaalissa Team Gigantti kohtasi eurooppalaisen yhdistelmäjoukkue Angry Titansin. Team Gigantti aloitti paras seitsemästä -formaatilla pelatun finaalin varsin vahvasti, kun se voitti sekä ensimmäisenä pelatun Lijiang Towerin (2-0) että toisena pelatun Numbanin (3-2).

Kolmannessa kartassa, Horizon Lunar Colonyssä, Angry Titans onnistui nappaamaan ensimmäisen karttavoittonsa (2-4), mutta seuranneessa ja hyvin tasaisessa Doradossa (4-3) Team Gigantti oli parempi ja eteni enää yhden karttavoiton päähän mestaruudesta.

Angry Titans yritti vielä kiriä voittamalla Busanin (1-2), mutta viimeiseksi kartaksi jääneessä Hollywoodissa Team Gigantti päätti finaalin melko yksipuolisella esityksellä (3-0).

Team Gigantti palkittiin Overwatch Contendersin kolmannen kauden Euroopan divisioonan voitosta 40 198 dollarilla eli reilulla 35 000 eurolla. Overwatch Contenders on varsinaisen Overwatch Leaguen ”farmiliiga” eikä se kerää siten aivan yhtä suurta huomiota tai palkintosummia.