UUSIMMAT

Tästä ei juuri kokoelmat parane – Xbox Series X on saamassa todellisia helmiä yksissä kuoseissa

07.10.2020 10:32 | Muropaketin toimitus

Yhdysvaltain ikärajalautakunta on paljastanut Microsoftin tuovan kauppoihin Dishonored & Prey: The Arkane Collection – sekä Wolfenstein: Alt History Collection -kokoelmat.

Resetera-foorumilla ensimmäisenä bongattu merkintä paljastaa, että molemmat kokoelmista on merkitty saapuvaksi nimenomaan Xbox Series -sarjan konsoleille. Kummatkin kokoelmat sisältävät neljä kyseisten pelisarjojen nimikettä, jotka ovat lähes järjestään saaneet erinomaisia arvosteluja ja olleet fanien mieleen, joten kyseessä on todella laadukkaasta tavarasta.

Dishonored & Prey: The Arkane Collection sisältää kokonaisuudessaan Dishonoredin, Dishonored 2:n, Dishonored: Death of the Outsiderin sekä Preyn. Wolfenstein: Alt History Collection kokoaa yhteen puolestaan Wolfenstein: The New Orderin, Wolfenstein: The Old Bloodin, Wolfenstein 2: The New Colossuksen sekä Wolfenstein: Youngbloodin.

Molemmat kokoelmat ovat olleet saatavissa jo nykyisille alustoille, mutta ESBR:n sivuilla ei ainakaan toistaiseksi mainita, että pelit olisivat tulossa PlayStation 5:lle. Microsoftin Bethesda-oston myötä niitä ei välttämättä myöskään nähdä Sonyn tuoreella konsolilla.

Toistaiseksi ei ole myöskään tiedossa, tuodaanko kokoelman peleihin jonkinlaisia visuaalisia parannuksia ottamaan kaikki irti tehokkaammasta konsolista vai onko kyseessä vain optimoitu versio vanhoista peleistä.

Muropaketin uusimmat