Tervetullut päivitys: Mobiilipeli Vaingloryssä voi taistella nyt isommilla joukkueilla

17.02.2018 11:51 | Muropaketin toimitus

 

eSports-lajinakin tunnettu mobiili-MOBA Vainglory tarjoaa nyt myös viisi vastaan viisi -joukkueilla pelattavia otteluita. 

Alun perin vuonna 2014 julkaistu mobiili-MOBA Vainglory on vuosien varrella kasvanut suosituksi eSports-lajiksi. Aiemmin Vaingloryä on pelattu kolmen hengen joukkueissa, mutta nyt taisteluareenalla voi kohdata myös kaksi viiden hengen joukkuetta.

Vaingloryä kehittävän Super Evil Megacorpin mukaan Vainglory 5v5 ei muuta suositun MOBA:n ydinmekaniikkoja, vaan se tarjoaa samaa hupia kuin aiemminkin mutta monipuolisemmassa muodossa. Uuden pelimuodon lisäksi Vainglory sai graafisen päivityksen, joka tekee MOBA:sta entistäkin komeamman sekä mahdollistaa sen pelaamisen Razor Phonen tapaisten mobiililaitteiden käyttämillä 120hz näytöillä.

Jää nähtäväksi, jatkavatko Vaingloryn ammattilaispelaajat 3v3-muodon pelaamista, vai nähdäänkö turnauksissa tulevaisuudessa myös 5v5-otteluita.

Lisätietoja Vainglorystä löytyy sen kotisivuilta. Pelin voi ladata ilmaiseksi Androidille Play Storesta ja Applen laitteille App Storesta.