Uusimmat

Tulevan Mass Effectin luvataan olevan hyvissä käsissä – kehityksestä vastaavat pelisarjan pariin palaavat veteraanit

17.12.2020 09:27 Muropaketin toimitus

BioWare on paljastanut aiemmin syksyllä vahvistetun Mass Effect -jatkon kehityksessä olevan mukana useita pelisarjan veteraaneja.

Game Informer uutisoi studion Michael Gamblen julkaisseen sarjan twiittejä, joissa hän paljastaa muutamia avaintekijöitä tulevassa projektissa. Näihin lukeutuu muun muassa Mass Effect -sarjan art director Derek Watts sekä pitkän linjan BioWare-veteraani ja muun muassa Mass Effectien, Dragon Agen ja Baldur’s Gate II:n parissa työskennellyt Brenon Holmes.

Studiolta aiemmin lähteneet Parish Ley ja Dusty Everman tekevät sen sijaan paluun BioWareen työskennelläkseen uuden Mass Effectin parissa. Ley vastasi alkuperäisessä trilogiassa pelin elokuvallisten kohtausten ohjaamisesta ja Gamblen sanoin hän on se ”nero monien ikimuistoisten fanien rakastamien Mass Effect -kohtausten takana”, kun taas Everman vastasi pitkälti ikonisen Normandyn visiosta.

Studio menetti hiljattain kaksi pitkäaikaista veteraanieen ja johtohahmoaan, kun Mark Darrah ja Casey Hudson lähtivät studiolta.