Uuden Call of Dutyn natsi-zombiet julkistetaan virallisesti parin viikon päästä Comic Conissa

06.07.2017 22:50 | Muropaketin toimitus

Toiseen maailmansotaan sijoittuva Call of Duty: WWII tuo jälleen mukanaan myös Zombies-moodin. Elävien kuolleiden moodi paljastetaan viimein Comic Con -messuilla kahden viikon kuluttua.

Kun Call of Duty: WWII julkistettiin huhtikuussa, saatiin samalla tietää, että peli sisältää jälleen Zombies-pelimoodiin. Tuolloin paljastettiin kuitenkin vain yllä oleva mainoskuva, sekä tieto, että natsi-zombeja päästään tällä kertaa kyykyttämään tarinallisessa co-op -kampanjassa.

Pääpelistä on nyt jo nähty pelikuvaakin, mutta E3-messut eivät tuoneet uusia julkistuksia Zombies-moodista. Nyt Activision on viimein tiedottanut, milloin pelimoodi näkee päivänvalon.

Kuten alla olevasta twiitistä käy ilmi, julkistetaan Zombies-moodi 20. heinäkuuta San Deigo Comic Con 2017 -tapahtuman yhteydessä. Vielä ei tiedetä, julkaistaanko silloin vain traileri vai järjestävätkö Activision ja Sledgehammer Games jopa livestream-tapahtuman.

VG24/7:n mukaan kehittäjät ovat aiemmin paljastaneet myös, että zombie-moodin tarina perustuu jollakin tapaa historiallisiin tapahtumiin. Sivusto tietää myös kertoa, että Call of Duty: WWII:n parissa työskentelee monia kehittäjiä Dead Space -pelisarjasta, mikä saattaa tarkoittaa, että pelimoodi ottaa askelen kohti kauhupelejä.

Call of Duty: WWII ilmestyy 3. marraskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.