Uusimmat

3D Realms jatkaa eloaan, Duke Nukem Forever ei

19.05.2009 09:30 Miikka Lehtonen

Viime viikot ovat olleet melkoista vuoristorataa. Ensin kuulimme, että 3D Realms oli sulkemassa ovensa ja Duke Nukem Forever päätti näin 12-vuotisen kehitystaipaleensa. Sitten Take Two haastoi 3D Realmsin oikeuteen saadakseen rahansa takaisin. Rahat, joita 3D Realms kieltää ikinä nähneensäkään. Ja nyt kuulemme, että firma ei olekaan kuollut.

Duke Nukem Foreverin ja 3D Realmsin ällistyttävä taival sen kuin jatkuu. Muun muassa mainio Giant Bomb -saitti tietää kertoa, että 3D Realms ei olekaan sulkemassa oviaan, vaikka vielä viime viikolla jopa firman edustajat väittivät niin. Nyt on toinen ääni kellossa, sillä samaiset edustajat kertovat, että studio ei ole sulkeutunut eikä ole sulkeutumassakaan, vaan jatkaa yhä pelien kehittämistä. Duke Nukem mainitaan erityisesti nimeltä.

Duke Nukem Foreverin tarina näyttää kuitenkin olevan ohi, sillä 3D Realmsin edustajat vahvistavat, että koko pelin kehitystiimi on irtisanottu rahojen loppumisesta johtuen. Tiettävästi George Broussard on tosin kaupitellut Duke Nukem Foreveriä ja tiimiään kaikille mahdollisille tahoille, joten en pitäisi mitenkään mahdottomana, jos ensi viikolla tarina saisi taas jatkoa.

Lisää aiheesta

Duke Nukem Foreveria odotettu jo vuosikymmen

Duke Nukem sai kirveestä – 3D Realms suljetaan

Duke Nukem Foreverin julkaisija haastoi 3D Realmsin oikeuteen

3D Realms Take-Twon vaatimuksista: emme ole nähneet penniäkään

Oliko DNF alusta alkaen vain hämäystä?

Lue myös

Bruckheimer perustamassa pelistudiota

Tällä pyörähtää PC:n Street Fighter IV

Pelitaidepläjäys scifillä, kuusnepalla, New Yorkilla ja avaruusmuukalaisilla

Muropaketin uusimmat