Uusimmat

3D Realms: turpa kiinni, on meillä oikeitakin ongelmia

08.05.2009 17:55 Jukka O. Kauppinen

3D Realmsin pojat eivät ole hirveän onnellisia tänään. Ja kukapa sitä olisi hyvällä tuulella, kun työpaikka menee alta. Eivätkä netti-itkijöiden valitusvirret jaksa kauheasti kiinnostaa.

Kuten eräskin kirjoittaja vikisi firman foorumilla:

”En ollut saada unta viime yönä, kun ajattelin miten kovasti olin odottanut Duke Nukem Foreveriä. Piru vie, parempi ettette peru sitä! Kamoon! Älkää tehkö tätä minulle! ÄLKÄÄ TEHKÖ TÄTÄ MEILLE!”

Mihin 3D Realmsin Joe Siegler tylytti…

”Minä en ollut saada unta viime yönä, kun mietin että mistäs saan seuraavan palkkani. Viimein palkkani tulee ensi viikolla. Hyvä kun sain unta miettiessäni mahdollisuuksiani löytää seuraavaa työpaikkaa. En ollut saada unta ajatellessani sitä, että meille syntyy vauva kolme viikkoa viimeisen palkkani jälkeen.

ÄLKÄÄ ITKEKÖ MINULLE PELISTÄ. Joillakin meistä on IHAN OIKEAN ELÄMÄN ONGELMIA. Duke oli vain peli. Ketä kiinnostaa. Mutta minulla on sekä oma että perheeni elämä vaarassa. Älkää loukatko minua.”

Niin. Sillä 3D Realmsillakin on ihan oikeita ihmisiä töissä… Oliko Duke Nukem Forever sitten pelkkä huijaus, pelkkä promokikka tai sitten oikea peli, jonka kehitys ryssittiin täysin, mitä väliä. Nyt kymmenet sadat, ihmiset joutuvat työttömiksi.

Lue lisää: Rumors of 3DRealms being no more…

Ja koko viestiketju

Lisää aiheesta

Oliko DNF alusta alkaen vain hämäystä?

Duke Nukem sai kirveestä – 3D Realms suljetaan

Lue myös

Activision musisoi: Guitar Hero 5, Band Hero ja DJ Hero tulossa tänä vuonna

Arvostelu: Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (PC, PS3, 360)

Katso metallin valtakuntaa ja itke ilosta

Sotahullut huomio: Battlestations Pacific -skabassa palkintoina viisi upeaa lentskaripaitaa ja sytkää!

Street Fighteria – ASCIIna

Muropaketin uusimmat