Uusimmat

Domen ennakossa: Killzone 3

23.12.2010 11:10 Jukka O. Kauppinen

Kuten perinteisiin kuuluu, Killzoneista täytyy mesota ja meuhkata. Ei siksi, että sillä saisi hoidettua Domen Karibian etätyöpisteen kuluja taas vuodeksi eteenpäin, vaan koska siitä on tullut jo jonkinasteinen perinne. Ja mikäs ettei, jos oivallinen räiskintäpeli tarjoaa samassa paketissa pelimaailman parhaimpiin lukeutuvaa tarinankerrontaa.

Siispä, lue ennakko, nauti kesästä:

elin ennakkoversio esittelee Killzone 3:n alkupään tehtäviä, joiden sisältöä en lähde sen enempää spoilaamaan. Paljastettakoon kuitenkin, että ISA:n vetäytyminen ei ainakaan tällä rintamalla suju kovinkaan hyvin ja syyt siihen ovat todella häikäisevää katsottavaa.

Vaikka Guerrillan pojat kehuvat, että juoneen on tällä kertaa panostettu enemmän, ainakin previkassa meno oli kovin samanlaista kuin ennenkin. Karua sotilasmeininkiä, tiukkaa kiroilua ja vellovia tunteita kun testosteronin täyttämät miehet ottavat yhteen. Perustason sotilasdraamaa siis, mutta ainakin kakkososassa minua viehätti juuri se, että peli jätti teknomuminan muille peleille ja tarjoili kokemuksen, joka olisi tuntunut kotoisalta vaikka Vietnamin tai Afganistanin sodissa. Mutta ei tästä sen enempää…

Lue koko juttu: Killzone 3 –ennakko (PS3)

Lue myös

Asusilta uusi pikkuruinen O!Play-mediasoitin

Onko GTA 5 jo puolivalmis tai loppusuoralla?

Rockstarin exä avautuu – ei näin ihmisiä saa kohdella

Äänestä: Valitse vuoden 2010 parhaat pelit

Muropaketin uusimmat