Uusimmat

Duke Nukem Forever kenties tänä vuonna, XBLA-Duke varmistui

07.02.2008 10:00 Miikka Lehtonen

Pysäyttäkää jos olette kuulleet tämän aiemminkin. 3DRealmsin Scott Miller on vakuuttunut siitä, että 11 vuotta työstetty Duke Nukem Forever ilmestyy vielä tämän vuoden puolella. Astetta uskottavammin mies vahvisti myös että Xbox Live Arcade -versio Duke Nukemista on totta.

Dallas Business Journalin haastattelema 3DRealms-pomo Scott Miller uskoo vankasti, että Duke Nukem Forever tullaan näkemään kaupoissa vuonna 2008… tai ainakin niihin aikoihin. ”Emme voi tehdä mitään virallista ilmoitusta ja rehellisesti sanoen voimme missata aikataulumme kuukaudella tai parilla. Olen silti varma, että nyt homma menee nappiin. Sen takana on voimakasta sisäistä painetta.”

Duke Nukem Forever julkaistaan siis vuonna 2008 PC:lle, Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle… ehkä. Kenties. Jos kaikki menee nappiin. Sormet ristiin? Jotain kertonee kuitenkin myös se, että vielä eilen illalla Dallas Business Newsin uutinen julisti Duke Nukemin varmaksi vuoden 2008 julkaisuksi. Tänään saitti sanoo enää julkaisun olevan mahdollinen.

Huomattavasti todennäköisempää on, että Millerin niin ikään hehkuttama Xbox Live Arcade -versio Dukesta tullaan näkemään vielä tämän vuoden aikana, sillä hänen mukaansa työ on käynnissä ja keskustelut käyvät kuumina. ”Olemme innoissamme klassisen Duken tuomisesta 360:lle. Keskustelemme Microsoftin kanssa julkaisupaikan saamisesta tälle vuodelle”, Miller paljasti.

Kenties vuosi 2008 tulee sittenkin olemaan Duken vuosi, ainakin jollain tavalla.

Lue lisää eDomesta

Duke Nukem Foreveria odotettu jo vuosikymmen

Duke Nukem 3D Xbox Live Arcadeen?

Duke Nukem 3D tulossa Xbox Liveen lähikuukausina?

Katso Duke Nukem Foreverin teaser-video

Jättikö Duke Nukem -teaser kylmäksi? Katso epävirallinen versio.

Saapuuko Duke Nukem vihdoin?

Duke Nukem Foreverillä ei hätää, 3D Realms selittää

Scott Miller Muropaketin haastattelussa

Uskotko Duke Nukem Foreverin ilmestyvän vuonna 2008?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat