Uusimmat

Heavy Rain -tiimin seuraava peli on jo kirjoitettu, eikä se ole Heavy Rain 2

22.03.2010 13:03 Miikka Lehtonen

Alkuvuoden kovimpiin peleihin kuulunut Heavy Rain hurmasi lukemattomat pelaajat aikusmaisella tarinankerronnallaan ja elokuvamaisella toteutuksellaan. Jatko-osaa odottaville jää käteen tyhjä arpa, sillä Quantic Dream -pomo David Cage sanoo tietävänsä jo, mitä hänen seuraavassa pelissään tapahtuu: jotain ”todella yllättävää”.

GameTrailers TV:n haastattelema David Cage kertoi haastattelussaan, että Heavy Rainin seuraajan juoni alkaa olla jo selvää kauraa, mutta kyseessä ei tule olemaan Heavy Rain 2, eikä edes synkkä murhapeli.

”Olen jo kirjoittanut seuraavan pelimme. Käsis ei ole vielä aivan valmis, mutta sen verran olen tehnyt, että tiedän jo selvästi, mihin suuntaamme seuraavaksi”, Cage kertoi.

”En halunnut tehdä jatko-osaa tai mitään sen kaltaista, vaan halusin edelleen tutkia ja löytää uusia asioita ja tehdä kokeiluja. Tällainen kiinnostaa minua. Pelimme tulee olemaan jotain todella erilaista ja uskon, että myös yllättävää.”

Hyvä homma. Heavy Rain toimi niin hyvin kuin se toimi, koska peli uskalsi ottaa tarinansa kanssa riskejä ja luotti itseensä. Jatko-osa olisi vesittänyt suuren osan pelin hohdosta ja tuntunut lähinnä halvalta rahastukselta.

Lisää aiheesta

Heavy Rain (PS3)

Heavy Rainin seuraaja on jo suunnitteilla

Heavy Rain -seikkailua tutkittiin kauhun ja sarjamurhaajien kautta

Lue myös

Killzone 3 varmistettiin virallisesti, kukaan ei yllättynyt

Uusinta uutta Japanista: piratisoitu pornopeli häpäisee julkisesti pelaajansa

Mass Effect 2 laajenee huomenna

Muropaketin uusimmat