Uusimmat

Huhupartio: Planetside 2 on työn alla

26.09.2009 17:40 Miikka Lehtonen

Planetside. Siinäpä nimi, jonka mainitseminen saa miltei kaikki peliä pelanneet muistelemaan kaihoisasti menneitä. Sonyn legendaarinen MMO-FPS nauttii kulttimaineesta, vaikka itse peli onkin nykyään käytännössä vainaa. Pelaajat eivät ole ainoita Planetsiden muistavia, sillä Sony tuntuisi kehittävän pelille jatko-osaa.

Uutiset juontavat juurensa sähköpostiin, joka Sony lähetti Planetsiden nykyisille ja entisille pelaajille. Viestissään Sonyn edustajat kyselevät pelaajilta ideoita tulevaan peliinsä, joka saattaisi hyvinkin olla Planetside 2.

”Kuulitte oikein! Aiomme laajentaa Planetsiden universumia uudella pelillä ja haluamme teidän apuanne. Kukapa pelin tuntisi paremmin kuin te, sen pelaajat?”, kuului viesti. Linkattu kysely halusi pelaajien kommentteja ja ideoita ”seuraavaa suurta MMO-FPS:ää” varten. Planetside 2:n mahdollisuutta tukisi myös se tosiasia, että Sony-kiho John Smedley heitti kryptisesti Twitterissä, että pelaajat tulevat pitämään ”Planetside Nextistä”.

Vihjevyyhdin kolmas osa taas on Planetside2.com, joka vielä viime päiviin saakka ohjautui jonkinlaiselle vitsisivustolle. Nyt saitti on kuitenkin siirtynyt Sonyn haltuun, vaikka sisältöä ei vielä juuri olekaan. Mahdollista jatko-osaa odotellessa kannattaa huomioida myös se, että alkuperäinen Planetside saa samaisen sähköpostin mukaan kohta päivityksen, joka parantaa Vista-yhteensopivuutta ja korjaa tunnettuja bugeja ja hackeja.

Uusi Planetside? Kelpaisi. Mitäs mieltä muut ovat?

Lisää aiheesta

Sony Online Entertainment irtisanoo

Verkkoseikkailujen mokaisessa maailmassa osa 1: laatumorpit

Lue myös

GTA V ensi vuonna?

Perjantaikevennys: väärä pomohirviö!

Arvostelu: WET (PS3, Xbox 360)

Lost Planet 2:n demo nyt myös PSN:ssä