Uusimmat

Jättikö Duke Nukem -teaser kylmäksi? Katso epävirallinen versio.

20.12.2007 11:13 Miikka Lehtonen

Kuulutko siihen alati kasvavaan kansanryhmään, jonka Duke Nukem Foreverin uusi traileri jätti kylmäksi? Luonnehtisitko sitä huonoksi vitsiksi? Nyt olisi tarjolla kenties parempi vitsi, sillä nettikoomikko on julkaissut oman näkemyksensä Duke Nukem -trailerista.

3DRealmsin virallisen Duke Nukem -videon informaatioarvo oli jälleen kerran hieman vähäinen, mutta silti parempi kuin fanitrailerilla. Rehellisyyden nimissä pitänee myös muistuttaa kaikkia siitä, että virallinen teaser on 3DRealmsin työntekijöiden vapaa-aikanaan tekemä pätkä, mutta huumori on silti huumoria.

 

Pelkän hykertelyn lisäksi videolle löytyy myös käytännön funktio – sillä voi jäynäyttää kavereitaan ja testata näin heidän uskoaan 3DRealmsin tuotannon tasoon. Ainakin allekirjoittanut onnistui jo uskottelemaan parillekin tutulleen, että kyseessä oli aito traileri. Siitä vain kokeilemaan.

Jos joku pitää fanien kuittailua ilkeämielisenä, muistutettakoon että Duke Nukem Foreverin kehitys on kestänyt jo yli 10 vuotta ja maksanut käsittämättömiä summia, tuottaen vain pari hassua traileria. Itseasiassa lyhyemmässä ajassa on muun muassa matkustettu kuuhun, sodittu maailmansotia ja ties mitä muuta. Tsekkaa itse, The Duke Nukem Forever List kertoo, mitä kaikkea on tehty lyhyemmässä ajassa.

Lue lisää eDomesta

Katso Duke Nukem Foreverin teaser-video

Muropaketin uusimmat