Uusimmat

Nettivitsejä pukkaa: Half-Life 3 Valven yllätys? Julkaiseeko Valve Duke Nukem Foreverin?

09.06.2010 10:51 Jukka O. Kauppinen

Verkkokansan odotukset käyvät yhä kuumempina E3-messujen lähestyessä, etenkin kun tapahtumassa on lupailtu Valvelta tarkemmin määrittelemätöntä mutta eeppistä yllätystä. Mikä se voisi olla? Ehkä Half-Life 3? Vai Duke Nukem Forever?

No, ei se ole ainakaan HL3 tai HL2:n kolmosepisodi, kuten Jouni ehti jo viitata. Sen enempää kuin äskeinen erään lakifirman sivut hakkeroineen kaverin vitsi, jonka mukaan Sony America määrättiin maksamaan joukkokanteessa puolet PS3-konsolin ostohinnasta takaisin niille, jotka hermostuivat Linux-tuen poistamisesta. Mutta hyvä vitsi kiertää nopeasti nettiä, oli se vaikka yksi ainoa kuva. Kuten vaikkapa tämä:

Näettekö! Kasvot!

Kuva muistuttaa kummasti Half-Life 2:n julkistusta edeltänyttä hypetyskuvaa, mikä sai monet propellihatut pyörimään niin kovasti, että New Orleansissa annettiin hurrikaanivaroitus. Kuva oli kuitenkin feikki, valitettavasti.

Ja jotenkin uskallan epäillä, ettei se ole myöskään Duke Nukem Forever, vaikka yksinkertaisiin kuvamanipulaatioihin helposti uskovat voisivatkin kuvitella:

Kuva, väittämän mukaan Valven saitilta, jolta se mystisesti katosi parin sekunnin jälkeen.

Ja sama kuva fotaroituna….

Valve-myllytystä ei kuitenkaan yhtään tyynnytä se, että Gabe ”Ladie’s Man” Newell paiskoo satunnaisia emaileja sinne tänne kiusaten onnettomia toimittajia hämärillä antivihjeillä. Ai Valven suurylläri on Left 4 Dead 2:n DLC? Ai se ei ole Half-Life 2 Episode 3?

Pentele. Olkoon mikä tahansa, mutta kohtahan se jo kuullaan…

Lue myös

Ei kolmatta HL2-episodia, ainakaan vielä

Kim Kardashianista leivotaan Lara Croftia

Men of War sotii seuraavaksi Vietnamissa

Mitäs tämä nyt sitten on? Vuoden 1999 Driver live-lyhytelokuvana?

Muropaketin uusimmat