Uusimmat

Steamin viikonloppu: GTA:ta ja räiskintää pikkurahalla

06.11.2010 11:30 Miikka Lehtonen

Se on taas viikonloppu, mikä voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: Steamissa on viikonloppuale! Tänä viikonloppuna niitä on itse asiassa useampia, sillä pilkkahintaan irtoaa niin GTA:ta, laadukasta tosiaikastrategiaa kuin moninpeliräiskintääkin peräti kahdella maulla varustettuna.

Viikonlopun ykköshitti on Grand Theft Auto Classics, joka sisältää GTA:t pelin ensimmäisestä osasta San Andreasiin saakka 7,49 eurolla. Vanhemmat GTA:t ovat yhä erinomaisen pelattavia, vaikka grafiikka luonnollisesti onkin ajan myötä kärsinyt. Itse pelaan kuitenkin Vice Cityn ja San Andreaksen läpi suunnilleen vuosittain, joten varsinkin hieman vanhempien koneiden ja netbookien omistajille on tarjolla paljon iloisia pelihetkiä.

Uudempaa tarjouskamaa ovat Supreme Commander 2 lisäosineen muikeassa 66% alennuksessa, sekä Frontiers Packin nimellä kulkeva pohjoismainen pelipaketti. Shattered Horizonin ja Lead & Goldin voi ostaa joko erikseen 50% alennuksella tai yhdessä vielä halvemmalla. Kummastakin pelistä on myös ilmainen esittelyviikonloppu, joten länkkärihattu tai avaruuskypärä päähän ja räiskimään!

Perinteiseen tyyliin kommentteihin voi heitellä muitakin tärppejä, jos esimerkiksi muissa latauspalveluissa on tullut vastaan hyviä viikonloppudiilejä.

Linkki: GTA Classics

Linkki: Supreme Commander 2

Linkki: Frontiers Pack

Lue myös

Perjantaikevennys: Opettajan tietokoneessa kummittelee!

Konsoli- ja kännykkätehtaan itsemurha-aalto jatkuu

Tässä on ensimmäinen Kinectin tuhoama tv