Uusimmat

Valve: ”Portal 2 on paras pelimme ikinä”

12.03.2010 09:30 Miikka Lehtonen

Sepä ei kauaa kestänyt. Siitä ei ole montakaan päivää kun Portal 2 julkistettiin virallisesti ja nyt hypejuna puksuttaa jo iloisesti kohti Onnelaa. Gabe Newell toimii veturinkuskina ja vetää kunnolla pillistä väittäessään, että Portal 2 on heidän paras pelinsä ikinä. Kovaa puhetta kun huomioi Valven pelijulkaisujen tason!

GDC-messujen jälkimainingeissa Newell jäi 1Up-pelisaitin toimittajien haaviin ja pääsi vastailemaan peliään koskeviin kysymyksiin. Kuulimme muun muassa, että Valvella alkuperäistä Portalia pidetään lähinnä teknologiademona. ”The Orange Boxin kiva puoli oli se, että saimme rauhassa kokeilla erilaisia juttuja ja saimme haluamaamme palautetta: ’tästä pelaajat pitivät, tästä he eivät pitäneet’. Sen jälkeen tajusimme, että seuraavaksi skaalaa pitää nostaa ja Portal 2 tekee juuri niin.”

Newell ei myöskään ole huolissaan siitä, että alkuperäisen pelin tiiviiseen kestoon tykästyneet eivät löydä jatko-osasta haluamaansa rytmitystä. Kysyttäessä, miten Newell perustelisi ihmisille Portal 2:n hankinnan, vastaus oli sangen ytimekäs.

”No tuohan on helppoa. Portal 2 on paras pelimme ikinä”, Newell latasi ja jatkoi, että tämä on täysin selvää jo Valven omien, sisäisten pelitestien perusteella. Mies vihjaili myös, että alkuperäisen pelin legendaarisen Still Alive -biisin ja monia muita nettihittejä säveltänyt Jonathan Coulton kantaa jälleen audiokortensa kekoon.

Lisää aiheesta

Portal 2 varmistui – vain Xboxille ja pc:lle?

Valve tuo Steamin ja Portal 2:n Macille

Perjantaikevennys: helmeilevän hirveää musiikkia Marion tyyliin

Lue myös

Arvostelu: Legend of Zelda: Spirit Tracks (DS)

Aikamatka eilispäivän kadonneisiin työpaikkoihin

Videojysäys: Napoleon Total War, Bad Company 2, Silent Hunter 5, Fable 3, Warhammer 40,000…