Uusimmat

Valven Portal-yllätyksen sisältö paljastui: Uudessa mobiilipelissä rakennetaan siltoja portaalien avulla

07.12.2017 18:26 Muropaketin toimitus

Aiemmat huhut osoittautuivat todeksi, sillä pelaajille esiteltiin kuin esiteltiinkin uutta Portal-teemaista sisältöä. Kyse oli Bridge Constructorin ja Portalin yhdistelmästä, jossa rakennetaan siltoja portaalien avulla.

Aiemmin uutisoimme huhuista, joiden mukaan The Game Awardsien aikana esiteltäisiin uutta Portal-teemaista sisältöä. Nyt on selvinnyt, että kyse olikin Bridge Constructor Portal -nimisestä mobiilipelistä, jossa rakennetaan siltoja portaalien avulla.

Valven Portalista lainatusta sisällöstä huolimatta Bridge Constructor Portal on täysin Headup Gamesin käsialaa. Fysiikkapähkinöitä sisältävässä pelissä pelaajien tulee saada ajoneuvonsa esteiden, kuten turrettien tai rotkojen, ohitse käyttämällä Portal-sarjasta tuttuja portaaleja sekä itse rakennettuja siltoja. Pelissä nähdään myös Portal-sarjasta tuttu pääpahis GLaDOS.

Mobiililaitteiden lisäksi Bridge Constructor Portal julkaistaan 20. päivä joulukuuta myös PC:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle sekä Nintendo Switchille. Julkaisu oli kuitenkin melkoinen pettymys joillekkin niistä Portal-faneista, jotka olivat toiveikkaita, että TGA:ssa olisi julkistettu kokonainen uusi Portal-peli.

 

Muropaketin uusimmat