Video: Näin paljon GTA V:n pikapelaaminen on muuttunut viidessä vuodessa

19.08.2019 12:15 | Muropaketin toimitus

Speedrun-pelaajat ovat hioneet Grand Theft Auto V:n pikapeliennätyksestä lähes kaksi tuntia kehittyneiden pelistrategioiden ansiosta.

Grand Theft Auto V (2013) on tolkuttoman laaja peli, jonka läpäiseminen vie nopeallakin pelaajalla tuntikausia. Vielä viisi vuotta sitten pelin speedrun-ennätyskin oli seitsemän ja puolen tunnin tienoilla, mutta kuluneiden vuosien aikana pelaajat ovat päässeet huomattavasti nopeampiin aikoihin.

Yksi menestyneimmistä GTA V -pikapelaajista on FriendlyBaron, jonka nimissä on pelin toiseksi paras aika niin sanotussa Classic%-kategoriassa. Latausaikoineen 6 tuntia, 13 minuuttia ja 49 sekuntia kestänyt ennätysaika alitettiin vasta reilu viikko sitten.

Nyt FriendlyBaron kertoo tuoreella videolla, kuinka GTA V:n pikapelaaminen on muuttunut viiden vuoden aikana. Monien yksityiskohtien joukossa on myös yllätyksiä: pelaajat ovat esimerkiksi huomanneet, ettei heidän kannata jatkuvasti vaihtaa nopeampaan autoon, sillä lopulta autojen vaihtamiseen menee useimmiten enemmän aikaa kuin hitaalla autolla ajamiseen.

Myös pelin päivitykset ovat tuoneet muutoksia speedrun-peleihin, ja pelaamiseen vaikuttaa yllättävän paljon myös pelialusta. Videon näet alta.

Muropaketin uusimmat