Video: Tältä uusi Marvel’s Avengers -peli näyttäisi, jos sen sankarit olisi tehty Marvel Studiosin elokuville uskollisesti

01.09.2020 11:02 | Muropaketin toimitus

Crystal Dynamicsin perjantaina julkaistava Marvel’s Avengers on tuorein deepfake-käsittelyn saanut peli, kun BabyZone-käyttäjä on yhdistänyt pelin välianimaatioihin MCU-leffauniversumista tutut näyttelijät.

Tuleva toimintapeli ei virallisesti liity millään tapaa Marvel Cinematic Universeen, mutta tämä ei ole estänyt BabyZonea hyödyntämästä valkokankaalla nähtyjä supersankareita näiden peliverrokkien paikalla. Deepfake-teknologiaa hyödyntäen hän onkin yhdistänyt muun muassa Chris Evansin, Scarlett Johanssonin ja Chris Hemsworthin kasvot Captain American, Black Widowin ja Thorin digitalisoituihin malleihin.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun teknologian avulla on ryhdytty yhdistämään elokuvissa nähtyjä supersankareita videopelivastineisiinsa. Aiemmin viime kuussa BabyZone teki vastaavan käsittelyn Spider-Manille, jossa PS4-yksinoikeus sai uudet kasvot Sam Raimin Spider-Man-elokuvatrilogiasta.

Lue myös: Video: Tältä Sam Raimin Spider-Man-elokuvatrilogian hahmot näyttäisivät PS4:n Marvel’s Spider-Man -pelissä