UUSIMMAT

Wolfenstein-, Tekken- ja The Evil Within -peleistä julkaistaan uudet sarjakuvat

30.11.2017 11:42 | Muropaketin toimitus

Titan Comics on julkistanut joukon uusia, videopeleihin perustuvia sarjakuvia. Muun muassa kehuttu räiskintäpeli Wolfenstein II: The New Colossus saa esiosan sarjakuvan muodossa.

Hiljattain kerroimme, että keväällä PlayStation 4:lle ilmestyvä God of War saa tuekseen pelin tapahtumia pohjustavan sarjakuvan. Nyt myös sarjiskustantaja Titan Comics on julkistanut kolme videopeleihin perustuvaa sarjakuvaa, kertoo Destructoid.

Ensinnäkin, Wolfenstein-pelisarja saa oman sarjakuvansa Wolfenstein – Volume 1, joka toimii esiosana äskettäin ilmestyneelle Wolfenstein II: The New Colossus -räiskintäpelille. Toinen julkaisuista on Tekken-sarjakuva Tekken – Blood Feud, jossa pelisarjan sankarit joutuvat yhdistämään voimansa uutta, tuntematonta vihollista vastaan.

Kolmas Titan Comicsin julkistamista sarjakuvista on Bethesdan kauhupelisarjaan perustuva The Evil Within: The Interlude. Nimensä mukaisesti sarjakuva sijoittuu The Evil Withinin (2014) ja sen äskettäin ilmestyneen jatko-osan väliin, ja etsivä Sebastian Castellanosin kerrotaan sarjakuvassa joutuvan jälleen kohtaamaan menneisyytensä painajaiset.

Kaikki kolme sarjakuvaa saapuvat markkinoille joulun alla, 19. joulukuuta, ja niiden hinnaksi on ilmoitettu 17 dollaria.