UUSIMMAT

Zelda jää nuolemaan näppejään: Tuoreimmat luvut osoittavat, että Mario on edelleen Nintendon myyntivaltti

20.08.2019 07:30 | Muropaketin toimitus

Switchin kolme menestyneintä julkaisua ovat nyt kaikki Mario-sarjan pelejä, paljastavat Nintendon tuoreimmat myyntiluvut.

Nintendo on aina tehnyt parhaan tuloksen yksinoikeuspeleillään, ja Super Mario -tuoteperheen monet julkaisut ovat olleet kaikkien Nintendon alustojen suurimpia hittejä. Myöskään Nintendo Switch ei ole tässä asiassa poikkeus.

Kuten GameSpot kertoo, on Nintendo julkaissut äskettäin tuoreimmat myyntiluvut Switchin peleistä. Nyt koko kolmen kärki onkin Mario-pelejä, sillä myös viime vuoden lopulla julkaistu Super Smash Bros. Ultimate on lyhyessä ajassa kiilannut pari vuotta sitten ilmestyneen The Legend of Zelda: Breath of the Wildin edelle.

Viiden kärki näyttää tältä (lukemat miljoonissa):

  1. Mario Kart 8 Deluxe (17,89)
  2. Super Mario Odyssey (14,94)
  3. Super Smash Bros. Ultimate (14,73)
  4. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (13,61)
  5. Pokemon Let’s Go (10,98)

Huomattavaa onkin, että kaikki kolme kärkipeliä ovat ilmestyneet myöhemmin kuin Switchin julkaisupelinä päivänvalon nähnyt Breath of the Wild. Nopeasti kaupaksi käyneen Super Smash Brosin voisi myös ennustaa ylittävän pian Super Mario Odysseynkin myyntiluvut.

Itse Nintendo Switch -konsolia on nyt myyty 36,87 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, ja sovelluksia laitteelle on myyty 210 miljoonaa.

Muropaketin uusimmat