UUSIMMAT

Helsinki REDS perusti uuden Dota 2 -joukkueen – muokkasi myös Overwatch-kokoonpanoaan

30.08.2017 17:18 | Muropaketin toimitus

Helsingin IFK:n alla toimiva Helsinki REDS alkoi sponsoroimaan uutta Dota 2 -joukkuetta. Myös hREDSin Overwatch-joukkue muutti kokoonpanoaan.

Jääkiekkojoukkue Helsingin IFK:n alla toimiva Helsinki REDS sponsoroi nyt myös uutta Dota 2 -joukkuetta. Täysin suomalaisessa joukkueessa pelaavat kapteeni Benjamin “Notah” Läärä, Jan “Womber” Kylmänen, Kim “Vipu” Roos, Risto “Ouker” Kakkonen sekä Tomas “Syuuu” Sainio. Joukkueen manageriksi on valittu Joel ”Jannu” Toivonen ja joukkueen valmentajana toimii Jose ”kthx” Mikos.

Helsinki REDSin manageri Christel Kasurisen mukaan Suomessa on käynnistymässä uusi Dota 2 -boomi, joka tarkoittaa hyvää hetkeä hREDSille hankkia uusi Dota 2 -joukkue. Uutta joukkuetta on kasattu jo neljän kuukauden ajan, ja hREDSillä on sitä kohtaan suuria odotuksia.

Aiemmin myös hREDSin Overwatch-joukkue koki muutoksia, kun se vaihtoi kolme pelaajaa. Roope Ruape Kurkela, Ville prettyWise Mikkonen ja Miika BBR Tekoniemi saivat väistyä aiemmin Alfa Squadissa yhdessä pelanneiden Veikka Talisman Laineen, Matias Lalli Kivimäen sekä Aleksi Akke Kivimäen tieltä.