Muropaketti.com on uudistunut

13.06.2017 10:41 | Muropaketin toimitus

Muropaketti.com on nyt leveämmällä sivupohjalla, jolloin sisältö saa enemmän painoarvoa. Myös navigaatio on yhtenäistetty, jotta liikkuminen eri sisältöalueiden välillä on entistä helpompaa. Samalla sivuston nopeutta on kasvatettu kävijäpalautteiden mukaisesti.

Sivuston etusivu on päivitetty kattamaan koko Muropaketin sisällön. Ne käyttäjät, jotka nauttivat uutisten lukemisesta yhdellä näkymällä, voivat tehdä niin myös jatkossa uutisten omilla koostesivuilla:

Tietotekniikkauutiset

Mobiiliuutiset

Muropaketti.comin muutoksessa sivuston aiemmat Dome- ja TaskuMuro-brändit jäävät historiaan. Jatkossa kaikki tietotekniikan, mobiililaitteiden, pelaamisen ja elokuvien sisällöt löytyvät Muropaketista. MuroBBS säilyy ennallaan kiinteänä osana kokonaisuutta. Kaikista Muropaketin artikkeleista aukeaa tuttuun tapaan kommenttiketju foorumin puolelle.

Dome.fi saapui jo viime joulukuussa osaksi Muropakettia. Käyttäjien liikkuminen esimerkiksi tietotekniikan ja pelaamisen sisältöjen välillä kasvoi selvästi. Myös elokuvat löysivät paikkansa kokonaisuudesta.

”Moni odottaa The Last Jedi -leffaa ja pelipuolella Battlefrontin jatko-osaa ja samalla miettii uuden näytönohjaimen ja puhelimen hankintaa. Muropaketti on tässä kaikessa tiiviisti mukana – tutkii, testaa, arvostelee ja uutisoi”, Muropaketin päätoimittaja Lauri Sihvonen sanoo.

Varsinaiseen kasvuun Muropaketti.com lähti nyt kevätkaudella. Sivusto vakiintui kevään aikana 300 000 viikkokävijän kokoluokkaan.

Muropaketti- ja Dome-sivustot ovat kulkeneet rinnakkain vuosikaudet. Dome.fi:n edeltäjä eDome aloitti toimintansa jo vuonna 1997. Vuonna 1999 perustettu Muropaketti toimi aikanaan eDomen osana joulukuuhun 2000 saakka. Nykyään Muropaketti on Suomen suurin tietotekniikan, mobiiliteknologian, pelaamisen ja elokuvien sivusto.

Mikäli sivustolta löytyy bugeja tai muita kummallisuuksia, kertokaa niistä vaikka tämän uutisen MuroBBS-viestiketjuun, kiitos.

Keskustelu

Jos pilkun viilajiksi ruvetaan niin tuo "Collapse" on muuttunut englanniksi. :D Suomennus voisi olla "pienennä"

[​IMG]

Käytän tummaa teemaa ja huomasin epäjohdonmukaisuuden teemojen välillä: tumman teeman wrapper_main bg-väri on sama kuin bodyn, toisin kuin vaaleassa teemassa jossa wrapper_main bg-väri on tummempi kuin bodyn. Ehdottaisin harkitsemaan samaa sääntöä myös tummaan teemaan joka parantaisi huomattavasti sisällön jäsennystä ja luettavuutta, esimerkiksi ~#1f2e44 värinä olisi huomattava parannus. Ja kun css-elementtikin on jo olemassa niin…. :) T. Otin jo kustomoidun css-tiedoston käyttöön.

Eli joka uutinen pitää nyt erikseen avata jos ne haluaa lukea? En kyllä jaksa odottaa enää että kauhean aktiivista kävijäpalautetta satelee :D

ADHD-sillisalaatti-layout, isoja kuvia ja clickbait otsikoita… Toistakymmentä vuotta tullut Muroa seurattua, mutta nyt tuli kyllä mitta täyteen. Ei jatkoon.

Sillisalaatti itselläkin tulisi ikävä kyllä ensimmäisenä mieleen uudistuneista sivustoista. Sivuston seuraaminen jatkossa näyttää epävarmalta huonon luettavuuden vuoksi. Olisitte voineet tehdä sellaiset sivustot missä uutiset tulevat listana vanhaan tyyliin. Olisin voinut jostain valikosta ihan itse klikata pois esim. elokuvauutiset, jotka eivät minua pätkääkään kiinnosta

Äääääähhh!! Vuosia seurannut Domea ja toiminut ihan hyvänä elokuva/peli-uutisten lähteenä. Nyt koko homma on kustu jakamalla molemmat omiin osioihinsa. Ymmärtäisin, jos molempiin tulvii jatkuvalla syötöllä uutisia ja artikkeleja, mutta kun näin ei ole. Ei mitään järkeä pitää näitä erillään. Yhdistettäisiin vaikka esim. yhteiseksi Viihde-osioksi!

Ennen oli helppoa lukea itse uutinen heti mutta ei sitten ilmeisesti luetakaan jatkossa.

Hsu

Ennen oli helppoa lukea itse uutinen heti mutta ei sitten ilmeisesti luetakaan jatkossa.

Tiesitkö tätä? Tämän vuoksi et voi enää lukea uutista suoraan:

Pitää maksimoida klikit

Lopullinen kuolinlaukaus tuli sitten tässä uudistuksessa. Muropaketin alkuperäisen konseptin yksi parhaista puolista oli uutisvirta, joka ei vaatinut uutisten avaamista niiden lukemiseksi. Vielä alkuvuodesta jaksoin täältä kurkkia tuotejulkistusuutisia, nyt jää kyllä sekin tekemättä. Nykyisellään sivusto ei tarjoa mitään, mitä ei löytyisi kilpailijoilta. Sen sijaan sisältö on huonosti suomennettua huttua ja kasapäin asiavirheitä. Arvostelijoiden testaukset ovat kaikessa puutteellisuudessaan lähinnä virheellisiä ja näkemys arvosteluissa ei riitä objetiiviseen tarkasteluun ja kaikki kirjoitetaan "diginatiivin snäppäilijän" näkökulmasta. Teki pahaa lukea Nokia 3310-arvostelu läpi…

Oikeassa reunassa näkyy elokuvauutiset. Uutiset, siis siinä lukee ihan UUTISET. Siellä on nostettu esiin "Batmanin nännit puhuttavat jälleen – ohjaaja Joel Schumacher ei silti kadu päätöstään". Uutiset… Ihan oikeasti, uutiset?

Olisitteko voineet kuvitella vuosi sitten, että tästä kun mennään vuosi eteenpäin, niin muropaketissa tehdään UUTISIA elokuviin liittyen, ja kirjoitetaan UUTINEN Batmanin nänneistä, jossa UUTISEN kirjoittajana on vain anonyymisti "Muropaketin toimitus".

Suhtauduin alusta asti skeptisesti uudistuvaan muropakettiin, mutta olin silti avoimin mielin ja annoin mahdollisuuden. Annoin myös palautetta, jotta asioita voitaisiin korjata. Käytännössä tämä "käyttäjien ehdoilla" tapahtunut uudistuminen on ollut kyllä jotain ihan muuta kuin on luvattu.

-Muropaketin toimitus on anonyymi ja pääasiassa täysin hiljaa jos uutisia kommentoidaan
-Artikkeleiden asiavirheitä ei yleensä korjata, eikä artikkeleitä täydennetä jälkikäteen
-Artikkeleihin tulleisiin palautteisiin ei reagoida
-Artikkelit ovat suppeampia ja pintapuolisia raapaisuja verrattuna entisiin
-Artikkeleiden asiapitoisuus, objektiivisuus ja asiantunteva näkökulma on jäänyt pois
-Artikkeleiden kirjoitusasu on paikoitellen todella kömpelöä ja puhekielimäistä
-Artikkelit sisältävät väkisinväännettyjä ja muka-hauskoja vitsejä
-Ulkoasu myllerretty sekavaksi
-Uutisia ei voi enää silmäillä läpi ilman klikkausta
-Mainokset hyppivät silmille ja osa ryhtyy soittamaan musiikkia suoraan

Nuo artikkeleiden marmatukset koskevat lähinnä tietokonepuolta, koska en mobiilipuolta hirveästi seuraile. Tietokonepuolen artikkeleissa varsinkin huomaa, että nyt ei vain yksinkertaisesti artikkelin kirjoittajan ammattitaito, harrastuneisuus ja yleinen mielenkiinto aihetta kohtaan riitä. Laatu on tipahtanut huomattavasti verrattuna aikaisempiin. Tiedän että tämä eräs artikkeleiden kirjoittaja on kyllä ammattilainen sekä pitkän linjan toimija, joka on kirjoitellut aikaisemmin esimerkiksi MikroBittiin. En sikäli hänen ammattitaitoaan eipäile tässä, enkä myöskään voi tietää että kuinka kädet ovat sidotut Otavamedian suunnalta ja onko näihin palautteisiin kuinka mahdollista edes reagoida. Eli kuinka paljon annetaan aikaa artikkeleiden kirjoittamiseen? Kuinka sidotut kädet artikkeleiden kirjoittajilla on? Tilataanko artikkelien kirjoittajilta vain se juttu tietyllä viitekehyksellä ja x-määrällä rahaa ja se on siinä? En voi tietää, enkä tiedä syyttääkö tässä nyt artikkeleiden kirjoittajaa vai Otavamediaa, vai ketä. Mutta lopputulos on ollut kuitenkin se, että niin artikkeleiden kuin uutisoinninkin taso on tipahtanut, joku voisi sanoa jopa romahtanut.

Ehkä se ongelma tässä on se, että nämä jutut kuuluisivat enemmän sinne nykyiseen Mikrobittiin (joka on Otavamediallekin tutumpi toimintaympäristö), eikä niinkään tänne.

Vähän tulee mieleen huono Io-tech, eli vähän tekemistä vielä on. Toivottavasti uudistuu myös juttujen laatu. Tuntuu että tämän vuoden aikana ollaan menty vain kovasti pohjaa kohti. Google now vastikään ilmoitteli jostain sisältömainoksesta, mikä lähenteli kyllä jo pahaa vitsiä…

Ei minulla muuten ole mitään Muroon sulauttamista vastaan, mutta oliko käyttöliittymästä pakko tehdä käyttökelvoton?

Minua kiinnostaa Domen sisältö, eli pelit ja elokuvat. Nyt niitä saa haravoida näyttäriarvostelujen, mobiiliuutisten sun muun mielenkiinnottoman tauhkan seasta. Etusivulla, kunhan kelailee tarpeeksi alas, löytää kyllä peli- ja leffajutut omista laatikoistaan. Näissä on kuitenkin aivan liian vähän artikkeleita, ja jos klikkaa "kaikki uutiset", saa listan, jossa on peräkkäin kaikki uutiset kokonaisuudessaan. Valtava tekstiseinä, jossa hiiren rulla rikkoutuu ennen kuin tulee mielenkiintoisia juttuja vastaan.

Haluan vanhanmallisen listan, jossa on kaikki otsikot peräkkäin loputtomana ketjuna ja ehkä lyhyet ingressit ja kuvat mausteena. Lisäksi peli- ja leffajutut pitäisi pystyä suodattamaan rauta-artikkeleista. Tämä käyttöliittymämunaus on valtava harmi, koska itse jutut ovat edelleen hyvin kirjoitettuja ja mielenkiintoisia. Sivua ei kuitenkaan voi järkevästi käyttää nykymuodossaan. On pakko siirtyä V2:n pariin, vaikka artikkelit onkin siellä vähän heikompia. Tulen takaisin kun saatte askarreltua vanhan Domen ja V2:n tyylisen uutislistan etusivulle.

EDIT: Tarkemmin katsottuna mobiili- ja titeuutisissa on lataa lisää -nappi, joka jostain käsittämättömästä syystä puuttuu peli- ja leffalistauksista. Muutenkin niiden asettelu on huomattavasti järkevämmän näköinen. Tuunatkaa peli- ja leffalaatikot samanlaisiksi niin se korjaa jo paljon.

Oivoi, Domea tuli seurattua aktiivisesti. Nyt se on suoraan sanottuna ryssitty. Jos se tuollaiseksi jää, niin jää myös lukematta. Samaa mieltä kuin Refloni.

Rohirm

Oivoi, Domea tuli seurattua aktiivisesti. Nyt se on suoraan sanottuna ryssitty. Jos se tuollaiseksi jää, niin jää myös lukematta. Samaa mieltä kuin Refloni.

Joo samaa vikaa huomasin en löytänyt haluamiani juttuja … nyt joutuu rämpimään monta palstaa … Taidan hylätä koko systeemin kohta jo.

Miksi etusivulla "TOIMITUS SUOSITTELEE" -laatikossa uutisotsikoiden kuvitus on tehty törkeän ahlaisella resoluutiolla? Kuvat täyttä puuroa, tulee melko halpa vaikutelma.

samux0r

Miksi etusivulla "TOIMITUS SUOSITTELEE" -laatikossa uutisotsikoiden kuvitus on tehty törkeän ahlaisella resoluutiolla? Kuvat täyttä puuroa, tulee melko halpa vaikutelma.

Niin on, valitan asiasta ylöspäin :)

Näytä kaikki kommentit

Eikö noita "Mobiili" Uutisia ja "Tietotekniikka" uutisia saa enää samalle sivulle yhteenpötköön mobiilissa, niin kuin aiemmin? Jos ei, niin luen kernaasti uutiset jatkossa io-tech:istä pelkästään.

Eli siis muualta kopioidut uutiset nostetiin vieläkin näkyvämpään rooliin ja omat testit haudattiin vieläkin syvemmälle että lukijoiden on vieläkin vaikeampi löytää niitä, täysin loogista toimintaa suomen johtavalta tietotekniikasivustolta (joka tosin ei teen niin).

Proc

Niin on, valitan asiasta ylöspäin :)

Täytyy vielä sanoa, että kaikki kuvat artikkeleissä huonolaatuisia.

Vähän on nyt sekava tämä uusittu ulkoasu. Saisiko tuota mainosbanneria vähän pienemmäksi?

Spoiler: Muropaketti
Spoiler: Vertailu sivusto

Aika huono toi etusivu… ei jaksa enään lukea… vaikka mainokset poistettu niin miksi ei uutiset näy kokonaisuutena kuin vanhassa nyt pitäisi klikkaila auki… klikkien määräkö on tärkeämpi ?
No, pitää sitten vain lukea bbs puolta vaan.

Laitan palautetta eteenpäin tuostakin. Suttuisten kuvien korjaus onkin jo listalla.

Proc

Laitan palautetta eteenpäin tuostakin. Suttuisten kuvien korjaus onkin jo listalla.

Kiitos, Tykkäsin vanhasta enemmän, helpompi lukea kiinostavat uutiset.

Proc

Laitan palautetta eteenpäin tuostakin. Suttuisten kuvien korjaus onkin jo listalla.

Onko artikkeleiden ja uutisten tason laskemisesta annettu palautetta eteenpäin? Onko näihin tulossa jotain vastinetta, joko laadun parantumisella tai vastauksella että laatu pysyy tällaisena? Onko anonyymi "Muropaketin toimitus" muuttumassa siten, että uutisen kirjoittajan nimi olisi näkyvissä, kuten oikeillakin uutissivustoilla?

Meteorismus

Onko artikkeleiden ja uutisten tason laskemisesta annettu palautetta eteenpäin? Onko näihin tulossa jotain vastinetta, joko laadun parantumisella tai vastauksella että laatu pysyy tällaisena? Onko anonyymi "Muropaketin toimitus" muuttumassa siten, että uutisen kirjoittajan nimi olisi näkyvissä, kuten oikeillakin uutissivustoilla?

Laatu tulee vain laskemaan. Mitä sitä itse testaamaan kun voi kopioida uutiset mutusivuilta translaten läpi.

Noh eipä tartte tosiaan tänne enää palailla. Keväällä tämä toimi vielä linkkilistana muiden sivujen uutisiin, nyt sekin tehty liian vaikeaksi.

mrkukov

Laatu tulee vain laskemaan. Mitä sitä itse testaamaan kun voi kopioida uutiset mutusivuilta translaten läpi.

Noh eipä tartte tosiaan tänne enää palailla. Keväällä tämä toimi vielä linkkilistana muiden sivujen uutisiin, nyt sekin tehty liian vaikeaksi.

Niinpä niin, eräällä toisen suomifoorumin uutiset ja fanipoikien keskustelut on hupaisaa luettavaa.. Hassua että kyseisen foorumin, joka kehuu itseään suomen parhaaksi, nokkamies ei saanut uusia intel suorittimia testattavaksi. Tästä syystä katkera toimittaja näyttää keskittyvän tukijoukkoineen erään valmistajan tuotteiden dissaukseen. On se vaan noloa ;)

@sChoOlmAStEr Newsflash: Suomi ei ole Euroopan tärkein markkina-alue. Noita sai kaksi sivustoa Euroopassa, ja nekin emolevyvalmistajien kautta koska Intel ihan rehellisesti on sitä mieltä että Europpalaiset kuuluu samaan kastiin kuin Intia ja Afrikka.

Nyt täytyy kyllä todeta, että vanha etusivu oli huomattavasti informatiivisempi ja miellyttävämpi käyttää.

sChoOlmAStEr

Niinpä niin, eräällä toisen suomifoorumin uutiset ja fanipoikien keskustelut on hupaisaa luettavaa.. Hassua että kyseisen foorumin, joka kehuu itseään suomen parhaaksi, nokkamies ei saanut uusia intel suorittimia testattavaksi. Tästä syystä katkera toimittaja näyttää keskittyvän tukijoukkoineen erään valmistajan tuotteiden dissaukseen. On se vaan noloa ;)

Montakohan uutta intelin kiuasta luulet @Muropaketin toimitus saaneen? :facepalm: Kiitos kuitenkin päivän nauruista. :kahvi:

sChoOlmAStEr

Niinpä niin, eräällä toisen suomifoorumin uutiset ja fanipoikien keskustelut on hupaisaa luettavaa.. Hassua että kyseisen foorumin, joka kehuu itseään suomen parhaaksi, nokkamies ei saanut uusia intel suorittimia testattavaksi. Tästä syystä katkera toimittaja näyttää keskittyvän tukijoukkoineen erään valmistajan tuotteiden dissaukseen. On se vaan noloa ;)

Noloa tässä on ainoastaan sinun katkerat tilityksesi :kahvi:

Ja tosiaan, Muropaketin toimitus sitten saikin nuo uudet Intelit testattavaksi vai? Niin, ei tainnut saada. Hyvät naurut tarjosit taas :D

TheMeII

Suomi ei ole Euroopan tärkein markkina-alue. Noita sai kaksi sivustoa Euroopassa, ja nekin emolevyvalmistajien kautta koska Intel ihan rehellisesti on sitä mieltä että Europpalaiset kuuluu samaan kastiin kuin Intia ja Afrikka.

Aivan, tuoreimmat it-alan rautauutiset ja puolueettomat testitulokset löytyy nopeimmin tunnetuista ja luotettavista ulkomaisista lähteistä.
Amd:n uutisiksi tai revikoiksi naamioituja tiedotteita ja vertaistukea tarjoaa, riepuja ja bannereita kaupitteleva, aloitteleva suomisaitti.

sChoOlmAStEr

Aivan, tuoreimmat it-alan rautauutiset ja puolueettomat testitulokset löytyy nopeimmin tunnetuista ja luotettavista ulkomaisista lähteistä.
Amd:n uutisiksi tai revikoiksi naamioituja tiedotteita ja vertaistukea tarjoaa, riepuja ja bannereita kaupitteleva, aloitteleva suomisaitti.

Olet siis sitä mieltä että Muropaketti ei ole it tai rauta-alan luotettava sivusto. No hyvä että olemme samaa mieltä.

TheMeII

Olet siis sitä mieltä että Muropaketti ei ole it tai rauta-alan luotettava sivusto. No hyvä että olemme samaa mieltä.

En kyseenalaistanut muropaketin uutisien luotettavuutta joten tulkintasi meni metsään. Tarkoitin sitä että tuoreita rautauutisia ja käyttäjien mielipiteitä kannattaa lukea myös muualta kuin eräältä suomalaiselta amd fanifoorumilta ;)

offtopic:
Toisen foorumin eräässä näytönohjainketjussa tuli pääsi melkein sammumaan mutta foorumin ylläpitäjä heitti ystävällisesti bensaa liekkeihin :rofl:

Sampi, tätäkin saa lainata.

edit:
io-txxx ylläpitäjän aloittaman herjausketjun nostelu on oikeasti säälittävää, fanilauman ruokkiminen on helppoa kun kiusattu ei voi vastata.

sChoOlmAStEr

En kyseenalaistanut muropaketin uutisien luotettavuutta joten tulkintasi meni metsään. Tarkoitin sitä että tuoreita rautauutisia ja käyttäjien mielipiteitä kannattaa lukea myös muualta kuin eräältä suomalaiselta amd fanifoorumilta ;)

Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista :D

Koville ottaa näköjään, kun noin tunteisiin menee.

sChoOlmAStEr

Tarkoitin sitä että tuoreita rautauutisia ja käyttäjien mielipiteitä kannattaa lukea myös muualta

Tämä pätee aina ja ikuisesti kaikkeen. Jokaisella testaajalla; oli se sitten tietokone, auto tai leivänpaahdin mitä testataan; on omat testaustapansa ja se testaus tuo tiettyjä asioita esiin.

Kysymyksessä nyt onkin suomenkielinen sivusto joka testaa nopeassa tahdissa uusia laitteita. On ymmärrettävää että englanninkielisille sivustoille on valmistajilla enemmän painotusta koska kuten itsekin mainitsit niitä kannattaa lukea. Tämä kyseinen sivusto nyt on vain ainoa suomenkielinen varteenotettava testaussivusto. Muiltakin sivustoilta toki tulee myöhemmiin ja/tai kevyempiä testiartikkeleita.

alla uusin virallinen firefox 54 ja on kokeiltu sekä ublock origin päällä ja pois, eikä sivun selaamisesta tule mitään.
sivusto latautuu valmiiksi ja näkyy normaalisti noin 0.3 sekunnin ajan, kunnes selain automaattisesti aloittaa sivun lataamisen alusta.
tuota kierrettä se tekee oli mainostenesto päällä tai pois, sekä jopa noscript lisäosan kanssa.
ainoa keino selata tätä uusittua sivustoa on kytätä koska X painike muuttuu refresh painikkeeksi ja välittömästi kun se menee taas X painikkeksi pitää sivun lataaminen keskeyttää, muuten sivu latautuu taas uudelleen ja uudellee ja uudelleen ja uudelleeen…

Itsellä FF54 ja hyvin toimii sivu, ei ole mainoksia ei lagaa… Ublock on ja Ghostery että Disconnect, melkein unohtui niin WebRTC myös.
Olethan päivittänyt plugit uusimpii että listat ?

Hienolta näyttää tuo etusivu. Mainos peittää puolet ruudusta ja "uusimmat" osio on muuttunut käytännössä Domeksi.

[​IMG]

Meteorismus

Hienolta näyttää tuo etusivu. Mainos peittää puolet ruudusta ja "uusimmat" osio on muuttunut käytännössä Domeksi.

[​IMG]

Tuo otsikko "Tältä näyttää klassisen Super Marion ykköstaso ökykalliina HoloLens-versiona" pisti aika pahasti silmään. Tunnetusti laadukkaan median tunnistaa siitä, että käytetään sanoja: "öky, super, hirmu, kohu, ennenjulkaisematon" ja tietenkin kaikkien klassikot "mitä ihmettä?" ja "katso kuvat!"

Sivusto on nykytilassaan enää lähinnä suuri vitsi. Kuinka alas voidaan vajota siitä, missa vielä esimerkiksi vuosi sitten oltiin?

Omalta osaltani tämä oli tässä. Tunnuksien poistosta laitettu viestiä. En halua olla tällaisessa enää osallisena.

Onko mitään päivitystä liittyen näihin annettuihin palautteisiin? Siis lähinnä uutisoinnin ja artikkeleiden tasoon liittyen, eikä vain siihen että jotkut kuvat ovat suttuisia? Onko noista palautteista ylipäänsä annettu infoa eteenpäin? Useampi käyttäjä on ottanut kantaa uutisoinnin ja artikkeleiden tasoon, mutta niihin liittyen ei ole otettu kantaa. Toki eihän meitä enää täällä paljoa näitä kritisoijia ole, kun suurin osa on tahtonut bannit.

Meteorismus

Onko mitään päivitystä liittyen näihin annettuihin palautteisiin? Siis lähinnä uutisoinnin ja artikkeleiden tasoon liittyen, eikä vain siihen että jotkut kuvat ovat suttuisia? Onko noista palautteista ylipäänsä annettu infoa eteenpäin? Useampi käyttäjä on ottanut kantaa uutisoinnin ja artikkeleiden tasoon, mutta niihin liittyen ei ole otettu kantaa. Toki eihän meitä enää täällä paljoa näitä kritisoijia ole, kun suurin osa on tahtonut bannit.

Kyllä niitä (asiallisia) palautteita on laitettu eteenpäin ja lukee toimitus varmaan ne täältäkin. Kärkevätkin kritiikit käy, ehkä edistyvät jopa nopeammin. Osa on näitä VMP-tyyppejä, joille mikään ei kelpaa ja lähdetään sitten toivoen mahdollisimman paljon huomiota. Näiden palautteille on sitten omat ketjunsa täällä sekä muualla.
Tekniset jutut, kuten joku kuvien suttuisuus ym. bugit laitetaan suoraan tuonne sisäiseen viestimeen, josta ne edistyvät vaihtelevalla kiireellisyydellä.

Jokaisella on tietysti oma käyttökokemuksensa. Itse klikkailen hiiren rullalla mielenkiintoisimmat otsikot auki taustalle ja katson ne sitten muiden hommien jälkeen. Jotkut johtavat lisätiedon hakemiseen ulkomaalaisilta sivustoilta. Jos esim. näkyy uutinen uusista Geforce-ajureista, laitan ne Guru3D:stä latautumaan. Uusi näytönohjain? Luultavasti joku JayzTwoCents on jo sen arvostellut jne. Uutisoinnin ja artikkelin taso voi tuossa tapauksessa olla lähes mitä vaan meille, jotka käyttävät niitä vain välietappeina lisätiedon hakemiseen.
Hyvä, että suomenkielisiäkin vaihtoehtoja on ja niillä käyttäjäkuntaa.

Proc

Jokaisella on tietysti oma käyttökokemuksensa. Itse klikkailen hiiren rullalla mielenkiintoisimmat otsikot auki taustalle ja katson ne sitten muiden hommien jälkeen. Jotkut johtavat lisätiedon hakemiseen ulkomaalaisilta sivustoilta. Jos esim. näkyy uutinen uusista Geforce-ajureista, laitan ne Guru3D:stä latautumaan. Uusi näytönohjain? Luultavasti joku JayzTwoCents on jo sen arvostellut jne. Uutisoinnin ja artikkelin taso voi tuossa tapauksessa olla lähes mitä vaan meille, jotka käyttävät niitä vain välietappeina lisätiedon hakemiseen.
Hyvä, että suomenkielisiäkin vaihtoehtoja on ja niillä käyttäjäkuntaa.

Hienoa etteivät edes modet arvosta sivuston tasoa. :D

mrkukov

Hienoa etteivät edes modet arvosta sivuston tasoa. :D

Erikoinen johtopäätös, tai tässä tapauksessa ihan odotettu. Minulle nopea uutisvirta sopii oikein hyvin ja poimin sieltä mielenkiintoiset jutut taustalle odottamaan.

Ehkä kyse on kumminkin siitä että ei vaikuta kauhean ammattimaiselta puuhalta kun uutiset vilisee käännöskukkasia ja selviä asiavirheitä.

Kiitos Proc asiallisesta vastauksesta. Olet nyt toinen tässä reilun puolen vuoden ajanjaksolla, joka ottaa edes jotain kantaa antamiini palautteisiin. En hae itse mitään huomiota tällä, että "VMP BANNATKAA MUT EVVK", vaan olen ihan oikeasti yrittänyt antaa palautetta ja toivonut että sillä olisi muutosta. Artikkelit nyt vaan ovat huomattavasti suppeampia ja kiireessä sutastuja verrattuna vanhoihin (tai ainakin tietokonepuolella).

Diaz\

Ehkä kyse on kumminkin siitä että ei vaikuta kauhean ammattimaiselta puuhalta kun uutiset vilisee käännöskukkasia ja selviä asiavirheitä.

Tai että uutiset kirjoittaa joka kerta anonyymi "Muropaketin toimitus".

Ja itse tykkäsin ennen siitä, että uutiset olivat sen verran hyvin tehtyjä, ettei niitä tarvinnut käyttää välietappeina lisätiedon hankkimiseen. Ihmettelen myös, että tarviiko välttämättä jokaisen valmistajan jokaisesta uudesta tuotteesta tehdä uutta uutista. Nyt tuntuu tulevan uutista joka tuutista.

Muropaketin uusimmat