Uusimmat

Destinyä muistuttava räiskintä Shadowgun Legends julkaistaan loppukuusta – Suomessa peliä päästään testaamaan etuajassa

06.03.2018 18:23 Muropaketin toimitus

Madfinger Gamesin kehittämä, Destinyä muistuttava räiskintä julkaistaan virallisesti 22. päivä maaliskuuta, mutta peliä pääsee kokeilemaan Suomessa jo etuajassa.

Madfinger Gamesin kehittämä Shadowgun-sarja on yksi laadukkaimmista saatavilla olevista ensimmäisen persoonan mobiiliräiskintäpeleistä. Varsinkin tyylikkäistä grafiikoistaan tunnettu pelisarja on nyt saamassa jatkoa Android- ja iOS-laitteille 22. päivä maaliskuuta julkaistavan Shadowgun Legendsin muodossa.

Pelimekaniikoiltaan sekä tyyliltään Destinyä muistuttavassa Shadowguns Legendsissä kampanjaa voi läpikäydä joko yksin tai Co-opina yhdessä ystävän kanssa. Yhteensä Shadowgun Legends sisältää yli 200 tehtävää, jotka on ripoteltu neljälle eri planeetalle. Tarjolla on myös pelaajien välinen sosiaalinen hubi, jossa oman soturin varustusta voi päivittää sekä esitellä muille.

Ilmaispelattava, mikromaksuilla rahoitettu Shadowgun Legends julkaistaan virallisesti 22. päivä maaliskuuta. Suomalaiset pelaajat pääsevät kuitenkin testaamaan räiskintää jo etukäteen ja pelin voikin ladata vaikka heti Androidille Play Storen kautta. iOS-laitteiden omistajat voivat puolestaan ladata Shadowgun Legendsin App Storesta.

Muropaketin uusimmat