Uusimmat

Runescape 3 julkaistaan – uuden sukupolven nettiseikkailuja

23.07.2013 15:00 Jukka O. Kauppinen

Jagex-peliyhtiö kertoo julkaisseensa RuneScape 3 –roolipelin nettiseikkailijakansan ulottuville. Hämmästyttävän pitkäikäinen nettiselainseikkailu loikkaa nyt uuteen aikakauteen tuomalla valtavasti uusia juttuja pelaajien ulottuville. Ja tietenkin täysin uusiksi työstetyn pelimoottorin.

RuneScape 3:ssa on muun muassa pelaajien vetämiä, dynaamisia maailmatapahtumia sekä pelaajien luomaa sisältöä, pelitalon itsensä luoman tarinan ja sattumien päälle rakennettuna.

Samalla RuneScape 3:n uuden ison version julkaisu pohjustaa myös uuden tekniikan mahdollistamaa morppilaajentumista tablettien maailmaan.

Kaiken kaikkiaan RuneScape-peleihin on luotu 12 vuoden mittaan yli 220 miljoonaa käyttäjätunnusta.

Lisää RuneScape 3:sta Domen oheisessa ensikosketuksessa!

Lisätietoja: http://www.runescape.com

 

Runescape 3 –ensikosketus – morppiklassikko päivittyy rankasti nykyaikaan

Runescape on tallannut internetin valtateitä jo kaksitoista vuotta. Tuona aikana pienestä Javaan pohjautuvasta MUD-väännöksestä on tullut lukuisia eri versioita, se on saavuttanut tolkuttoman 200 miljoonan pelitilin rajapyykin ja päässyt kahteenkin otteeseen Guinnesin ennästysten kirjaan. Ensimmäiseläl kerralla päivitystahdista, toisella käyttäjämäärästä.

Runescape ei ole kuitenkaan aikoihin pitänyt itsestään sen suurempaa meteliä. Tähän on syynsä, sillä Jagex on kaikessa rauhassa kehitellyt lempilapselleen uutta päivitystä. Ei enempää eikä vähempää kuin HTML5-aikakauteen. Aikakauteen, jonka standardeja ei ole vielä lyöty edes lopullisesti lukkoon. Jagex on kuitenkin vakuuttunut asiasta, niin vakuuttunut että yhtiö on varannut pelin esittelemiseen kokonaisen päivän aurinkoisessa Englannissa.

Muropaketin uusimmat