Uusimmat

Blizzard pisti lopun foorumiperseilylle: jatkossa postaillaan omalla nimellä

07.07.2010 16:00 Miikka Lehtonen

Jos olet ikinä erehtynyt Blizzardin virallisille foorumeille, tiedät kenties, miten surkeatasoiset ne ovat. ”A wretched hive of scum and villainy”, kuten eräs elokuvaguru sanoisi. Jatkossa perseilijät ja trollit saavat pistää nimensä vaakalaudalle, sillä Blizzardin mukaan foorumeilla postaillaan jatkossa omilla nimillä. Ja sekös foorumitrolleja ilahdutti!

Blizzardin foorumeilla ja suunnilleen kaikilla muillakin peliaiheisilla tahoilla kiehuu tällä hetkellä vuosikymmenen myrsky, kun kikkare toisensa jälkeen osuu voimalla tuulettimeen ja roiskuu pitkin seiniä. Blizzardin aloite on saanut innokkaimmat vertaamaan heitä jo natsi-Saksaan ja Pohjois-Koreaan, mutta kukin toki taaplaa tyylillään.

Toki trollien ininän taustalta löytyy aiheellisiakin huolenaiheita. World of Warcraftin reilun 10 miljoonan pelaajan joukkoon mahtuu kaikenlaista ryömijää, joten kaikki eivät välttämättä halua saattaa nimeään koko pelin yleisön tietoisuuteen. Stalkerit tai yksinkertaisesti häiriintyneet ihmiset kun voivat ottaa pelin asiat vähän turhan tosissaan. Plus yleisen tietoturvallisuuden nimissä kannattaa aina olla tarkka sen suhteen, missä kertoo tietoja itsestään.

Kunnon metakkaa voi seurata tietenkin Battle.netin foorumeilla.

Lisää aiheesta

Blizzard uudistaa Battle.netin – tältä tulevaisuus näyttää

Blizzard siivosi Battle.netissä – 320 000 bannattiin

Uudistuva Battle.net saa Facebook-tuen

Lue myös

Monkey Island 2 Special Edition ilmestyy tänään

Infamous-pelien tekijä: Xbox 360 ei pärjää PS3:lle

Cataclysm-matkapäiväkirja – osa 4: Stormwindissä tapahtuu outoja

Muropaketin uusimmat