Uusimmat

EA: Nintendo 3DS tulee myymään kuin häkä

26.07.2010 13:00 Miikka Lehtonen

Moni pelaaja odottaa varmasti Nintendon 3DS -käsikonsolia kuin kuuta nousevaa, mutta niin taitavat tehdä myös pelikauppiaat. EA:n edustajat uskovat, että konsoli tulee myymään kuin häkä ja sekös 3DS-pelejä tehtailevaa firmaa miellyttää. Mutta ihailun takana on muutakin.

EA:n markkinointiosaston herra ja hidalgo ehti puhelemaan IndustryGamers-pelisaitin kanssa, eikä peitellyt ihailuaan. ”3DS on tautisen siisti. Se on maaginen vehje. Otat sen käteesi, vilkaiset alas ja yllättäen näet kaiken 3D:nä ilman laseja. Se on huikea kokemus ja minä olen kyllä vehkeen fani”, mies hehkutti.

”Uskon, että 3DS tulee myymään kuin häkä. Se tulee menestymään uskomattoman hyvin ja perinteiseen Nintendo-tyyliin pumppaamaan lisää virtaa koko alallemme. Olen tosi innoissamme kun pääsemme tukemaan laitetta FIFAn, Maddenin ja The Simsin myötä.”

Jos Nintendolle lähti kehuja, Sonylle lähti haaste. ”Toivottavasti Sony pystyy pumppaamaan PSP:n vähän uutta henkeä, sillä se on kiva laite, mutta viime aikoina sillä on mennyt vähän heikosti.”

Lähde: IndustryGamers

Lisää aiheesta

E3dome: Tässä se on, Nintendo 3DS!

E3dome: Nintendo 3DS Eurooppaan alkuvuodesta 2011?

Miyamoto: Wiistä ei ole tulossa 3D-konsolia

Lue myös

Arvostelu: Bang!

Deathspank (PS3, Xbox 360)

Street Fighter vs. Tekken: tappelupelien yllättävä kohtaaminen!

Electronic Arts panostaa Salt Lakeen

Mega Man Universe vahvistettiin – luvassa vallankumous

 

Muropaketin uusimmat