Uusimmat

Zombilahtausta porukalla Dead Rising 2:ssa

28.09.2009 13:36 Jukka O. Kauppinen

Capcomin työstämä zombimättö Dead Rising 2 vie pelaajat kavereineen zombien täyttämille areenoille. Enää ei tarvitse riekkua aivovajavaisten laumojen keskellä ypöyksin. Mikäs sen kivempaa, kuin tuupata kaveri zombeille ja paeta hihitellen paikalta.

Dead Rising 2 sisältää uuden Terror Reality -pelimuodon, joka on astetta veikeämpi näkemys reality-sarjojen maailmaan. Siinä näet neljä palkintoja tavoittelevaa wannabe-tähteä tuupataan zombielaumojen keskelle. Kello käy ja tappomittari tikittää. Kuka voittaa jättipalkinnot, kenen jäämistöt mahtuvat biojätepussiin?

Dead Rising 2:lle ei ole vielä määritelty julkaisupäivää, mutta se saapuu aikanaan sekä PS3:lle että Xbox 360:lle. Ensimmäinen Dead Rising oli Xbox 360 -ekslusiivi ja yksi konsolin parhaimmista peleistä – eikä yhtään pöljempi pelielämys tänäänkään.

Lisätietoja: http://www.capcom-europe.com

Lue myös

Dead Rising (360)

Zombeja. Kymmeniä, satoja, tuhansia zombeja. Dead Rising ei sovi niille, jotka eivät kestä mädäntynyttä roikkuvaa lihaa, aivoja hamuavia eläviä kuolleita tai vastenmielistä slitsahtelevaa äänimaailmaa. Mutta jos reilu elävien kuolleiden lahtaus maittaa, niin tämä on peli juuri sinulle.

Dead Rising on niin vetävä ja omaperäinen peli, että siitä voi hyvinkin kehittyä Xbox 360:lle vuoden vetonaula.

Lue myös

Arvostelu: WET (PS3, Xbox 360)

Forza Motorsports 3 – kokeile mahdottoman lystiä ajopeliä ja nauti Japanista

Huhupartio: Planetside 2 on työn alla

Perjantaikevennys: väärä pomohirviö!

Tuhdit pelikuulokkeet SteelSeriesilta

Muropaketin uusimmat