Uusimmat

Jurassic World -peli laittaa viimeinkin höyhenet dinosauruksille

29.05.2022 18:00 Muropaketin toimitus

Jurassic World: Dominion -leffan vanavedessä julkaistava pelilaajennus lisää viimeinkin höyhenpeitteiset dinosaurukset peliin.

Jurassic Park -leffasarjassa ja kaikissa siihen perustuvissa peleissä on nähty tähän mennessä vain hyöhenettömiä dinoja – siitä huolimatta, että nykyisen tiedon valossa merkittävällä osalla dinosauruksista oli itseasiassa höyhenpeite.

Nyt kehutun Jurassic World Evolution 2 -peli tuleva laajennus tuo viimeinkin hyöhenpeitteiset dinot pelimaailmaan. Kuten PlayStation Blogissa kerrotaan, lisätään tulevassa Dominion Biosyn Expansion -laajennuksessa peliin paitsi kokonaan uusi kampanja ja uusia pelimekaniikkoja, myös uusia dinosauruslajeja, joiden joukossa on höyhenpeitteisiä dinoja.

Dinoharrastajille tiedoksi, että lisättävät lajit ovat nimeltään Therizinosaurus, Pyroraptor ja Quetzalcoatlus, joista yksi nähdään yläkuvassa.

Nimensä mukaisesti Dominion-laajennus pohjaa tulevaan Jurassic World: Dominion -elokuvaan, ja mukana ovat myös alkuperäisnäyttelijät Bryce Dallas Howard, Sam Neill ja Laura Dern. Laajennus ilmestyy 12. kesäkuuta, ja leffa tulee ensi-iltaan muutamaa päivää aiemmin, 8. kesäkuuta.

Alta näet tulevan laajennuksen trailerin. Jurassic World Evolution 2 on saatavilla PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.

LUE MYÖS: Arvostelu Jurassic World Evolution 2 on lähes viiden tähden dinosauruspeli, mutta tuottaa yhden ikävän pettymyksen

Muropaketin uusimmat